"8 ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΛΑΣ"

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

«8 μήνες τρέλας» τιτλοφορείται το μυθιστόρημα της Κατερίνας Παπανικολάου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιβίσκος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η 34χρονη Ανδριάνα έχει μία φαινομενικά τακτοποιημένη ζωή, μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα στους φίλους της, στα ξενύχτια και στην καριέρα της. Και μετά… εμφανίζεται αυτός! Σέξι, ψηλός, με χιούμορ, απατηλά γοητευτικός, συναισθηματικά μη διαθέσιμος. Ζώντας στην εποχή όπου ψάχνοντας για το άλλο σου μισό είναι σαν να παίζεις ρώσικη ρουλέτα, η Ανδριάνα παγιδεύεται σε μία παθιασμένη σχέση που τη μεταμορφώνει από σοβαρή καριερίστρια σε έφηβη.
Παλεύει να διατηρήσει τις ισορροπίες της, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να τον δαμάσει, να τον αποκρυπτογραφήσει, να τον αποπλανήσει μέχρι τέλους, να τον ξεχάσει βγαίνοντας με άλλους, να τον βγάλει από την ζωή της, να πάρει «κατευθύνσεις» από χαρτορίχτρες μέχρι και στην Ιαπωνία. Όλα αυτά όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά…
Μέχρι που κάποια μέρα η πραγματικότητα της χτυπάει την πόρτα. Και εκεί, όλα αλλάζουν!
Ένας άντρας. Μια γυναίκα. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Μάλλον τα πάντα…
Μία ξεκαρδιστική ιστορία έρωτα και πάθους!

Αποσπάσματα από το βιβλίο
«Όσον αφορά την καριέρα μου… Αφήστε τα. Τι να ήταν η θεία μου η Μαρίκα από τα Σφακιά υπεύθυνη συμβάσεων εταιρείας υψηλής τεχνολογίας, τι εγώ! Το ίδιο και το αυτό! Αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Ιδρώνεις προκειμένου να χτίσεις ένα άλφα επαγγελματικό προφίλ χρόνια και χρόνια ολόκληρα, και μετά ξαφνικά εμφανίζεται ένας ψηλός, σέξι, γυμνασμένος (Αχ!), καστανόξανθος γουρλομάτης και σου το κάνει σμπαράλια μέσα σε δυόμισι μήνες…»
«Σηκώθηκα και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη. Χάλια ήμουν. Σαν τον άνθρωπο – ελέφαντα (χωρίς τα σάλια όμως). Με μαύρους κύκλους, χλωμή, αχτένιστη, με ψυχοσωματικές κοκκινίλες και με το ένα μάτι πιο πρησμένο, επειδή είχα κοιμηθεί με μάσκαρα τριών ημερών και έναν φακό επαφής. Αποφάσισα να γίνω Κάτια Ζυγούλη! Έβαλα ένα λιτό κοστούμι και ένα εντυπωσιακό κολιέ, παρόμοια με αυτά που φορούσε η Κάτια σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, εντεκάποντα mules, έπιασα τα μαλλιά μου ψηλά και προσπάθησα με το μακιγιάζ να αναδείξω περισσότερο το μη πρησμένο μάτι. Ξανακοιτάχτηκα στον καθρέφτη. Μεγάλη αλλαγή. Ήμουν σαν τον άνθρωπο – ελέφαντα, ντυμένο Κάτια Ζυγούλη!»
 

Βιογραφικό συγγραφέα
Η Κατερίνα Παπανικολάου γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έζησε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, αλλά, μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας, αποφάσισε ότι είναι καλύτερα να ταλαιπωρείται στη χώρα που γεννήθηκε!  Στην παρούσα φάση εκπαιδεύεται στη συμβουλευτική – οικογενιακ/η θεραπεία, με στόχο να καταλάβει πολλά για την ίδια, αλλά να βοηθήσει και τους άλλους να καταλάβουν ακόμα περισσότερα.  Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Τακούνια στα χαρακώματα» και «Μην παίρνεις κι όρκο στον έρωτα…», καθώς και των best seller «Πού πας, αγάπη μου!» και «Ραντεβού πίσω στο χρόνο».
Συγγραφέας: Κατερίνα Παπανικολάου 
Τιμή: 14,9 € 
Σελίδες: 304

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου