ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA: ΤΖΙΜΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ή ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ;

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ράνια Τζίμα, Αντριάνα Παρασκευοπούλου ή Πόπη Τσαπανίδου; Το ερώτημα αυτό πλανάται στον αέρα τον τελευταίο καιρό, σε ότι αφορά τη νέα γραμμή και πρόταση παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων  που θα κάνει το MEGA στην ερχόμενη τηλεοπτική χειμερινή σεζόν.
Οι δημοσιογράφοι και παρουσιάστριες αυτές έχουν ένα κοινό, τη Θεσσαλονίκη , αλλά και τρεις διαφορές. Η πρώτη είναι ήδη μέλος της οικογένειας του MEGA και διαρκώς ανερχόμενη , η δεύτερη είναι η ήρεμη και σταθερή πλέον δύναμη της δημόσιας τηλεόρασης, παλαιότερα της ΝΕΤ  και σήμερα της ΝΕΡΙΤ και η τρίτη είναι η αντί-Τρέμη της υπόθεσης , με την καλή έννοια, δηλαδή με την έννοια της αλλαγής πλεύσης. Η Τσαπανίδου έχει και το ατού της πολύχρονης πείρας και στις ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές και των υψηλών ανακλαστικών.
Είναι τρεις διαφορετικές προτάσεις που φαίνεται να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στο μυαλό του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Χρήστου Παναγιωτόπουλου.



Η Τζίμα γιατί προέρχεται από το ρεπορτάζ και είναι ότι πιο φρέσκο έχει να επιδείξει το μεγάλο κανάλι στον τομέα της ενημέρωσης και μάλιστα του πολιτικού ρεπορτάζ, η Παρασκευοπούλου γιατί θα φέρει την πνοή της αποστασιοποίησης της δημόσιας τηλεόρασης (τουλάχιστον η Παρασκευοπούλου το διαθέτει αυτό) και η Τσαπανίδου γιατί θα σηματοδοτήσει τη «μεταγραφή» από τη ζωντανή ενημέρωση και τις εκπομπές στις ειδήσεις , αλλά και του συντονισμού της παρουσίασης, των ρεπορτάζ και των σχολιασμών με ολίγον …τσαμπουκά. Και βέβαια η Τσαπανίδου θα είναι και το «πιο» όνομα.
Ωστόσο παίζει πάντα η Μαρία Σαράφογλου δυνατά , γιατί και ειδήσεις παρουσιάζει ήδη και ρεπορτάζ πολιτικό κάνει και την έκπληξη είχε πετύχει στην ΝΕΤ  αντικαθιστώντας την Πόπη Τσαπανίδου στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, όταν η τελευταία είχε μεταγραφεί στο ΣΚΑΙ.
Αυτή άλλωστε αποτελεί την λύση της ήπιας προσαρμογής και διαδοχής.
Ο ΣΚΑΙ άλλωστε αποτελεί κατά έναν τρόπο διακαή πηγή μεταγραφών για το Μεγάλο Κανάλι. Και η Σία Κοσσιώνη ήδη φάνταζε στο μυαλό πολλών μετόχων ως η ιδανική διάδοχος της Όλγας Τρέμη, ενώ τώρα τελευταία παίζει και ένα όνομα για τη λεγόμενη σούπερ έκπληξη , από τα λεγόμενα «αποδυτήρια» , και αυτό είναι της Κατερίνας Ακριβοπούλου. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum