ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Με έναν εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο ανθρώπινο από τα συνηθισμένα τρόπο «έσπασε τη σιωπή του» ο Νικόλαος Κοκλώνης της Airfasttickets. Το έκανε με ένα status στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, που αν μη τι άλλο δείχνει μία διαφορετική κουλτούρα σε θέματα αντίδρασης και αντιμετώπισης καίριων θεμάτων. Σε αυτή την περίπτωση, πέρα από το τι έγινε ή δεν έγινε και τι συνέβη ή δε συνέβη , έχει μεγάλη αξία ότι υπάρχει άποψη που κατατίθεται και μάλιστα με έναν προσγειωμένη τρόπο , ειδικά εάν τον  συγκρίνει κανείς με άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στη χώρα μας.

To Fashionart Lover, δεν έχει λόγο να πάρει θέση , ούτε να αναλύσει, γιατί δεν είναι δουλειά του, αλλά παραθέτει αυτούσιο, ως οφείλει,  το status του κ.Κοκλώνη.
«Είναι δύσκολο για έναν νέο άνθρωπο να κρατά τον αυθορμητισμό του, τον ενθουσιασμό του, το μεράκι του, την απογοήτευσή του.
Η Airfasttickets και οι 420 εργαζόμενοί της ανά τον κόσμο δεν έχουν να απολογηθούν για τίποτα. Τα διεθνή οικονομικά μας αποτελέσματα είναι η απάντησή μας. Διαπραγματεύσεις γίνονται καθημερινά. Εγώ και οι συνεργάτες μου παλεύουμε για τις καλύτερες τιμές. Αυτές εγγυούμαστε, αυτές θα εγγυούμαστε. Η ΙΑΤΑ είναι φορέας παγκοσμίου κύρους. Η Airfasttickets συνομιλεί με όλους, ως ίσους. Δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι πελάτες. Υπάρχουν μικροί και μεγάλοι άνθρωποι. Συνεχίζουμε, με περισσότερο πείσμα. Με περισσότερο ενθουσιασμό. Με περισσότερη ενέργεια. Η Airfasttickets ξεκίνησε από την Ελλάδα και θα τιμήσει τη χώρα καταγωγής της ανά την υφήλιο. Είναι η αποστολή μου και η δέσμευσή μου προς όλους τους φίλους της Airfasttickets, σε όλο τον κόσμο.» σημειώνει ο κ.Κοκλώνης από τη Νέα Υόρκη, όπου και βρίσκεται.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum