Η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

To Cultural Village, στον Πύργο Σαντορίνης, στο πλαίσιο των θερινών πολιτιστικών του εκδηλώσεων, και σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα, θα φιλοξενήσει την Έλενα Ακρίτα.
Η Έλενα Ακρίτα θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τη Σαντορίνη , με αφορμή την παρουσίαση του συγγραφικού της έργου στο στο Cultural Village.
Το Σάββατο 12 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα , θα παρουσιαστεί το best seller «Το μήλο βγήκε απ’τον παράδεισο».
Η Έλενα Ακρίτα   αποκαλύπτει  την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα της Βίβλου. «Όλοι ξέρουμε τι συνέβη, αλλά με το πέρασμα των αιώνων υπήρξαν ορισμένες παρανοήσεις, μερικές διαστρεβλώσεις, κάποια σπασμένα τηλέφωνα, καταλαβαίνετε, οι διάλογοι δεν μεταφέρθηκαν όπως ακριβώς είχαν συμβεί. Μέχρι σήμερα όμως. Τώρα όλα έρχονται στο φως το εξώτερον.»


Τίτλος: Το μήλο βγήκε απ' τον παράδεισο
Συγγραφέας: Έλενα Ακρίτα
Μεταφραστής –Επιμελητής: Αλέξανδρος Ρ. Φιλίππου
ISBN:978-960-364-582-5
Barcode: 9789603645825
Τιμή με ΦΠΑ:15.50 €
Σελίδες:368
Κατηγορία:Ελληνική πεζογραφία
Format:Paperback
Μέγεθος:140 x 205
Χώρα προέλευσης:Ελλάδα
Θεματολογία:Σύγχρονη Πεζογραφία, Χιούμορ
Περιγραφή Βιβλίου
H Eύα ήταν η μοναδική γυναίκα ever που όταν μαγείρευε, ο άντρας της δεν της είπε ποτέ «νόστιμο αλλά καμία σχέση με της μάνας μου!»
«Η παντελής απουσία χιούμορ από τη Βίβλο είναι ένα από τα πιο παράξενα φαινόμενα στην ιστορία της λογοτεχνίας»
Alfred North Whitehead
Είπαν για το βιβλίο:
- Kαλοτάξιδο ...στην χώρα των "τραυμάτων " ένα μήλο μας βάζει σε ''πειρασμό'' να φύγουμε λίγο από την ''κόλαση'' που ζούμε .
- Ότι χρειαζόμουν αυτή την εποχή, μια γελωτοθεραπεία. Μέχρι κι ένας βήχας που είχα πέρασε, χώρια που δείχνω δέκα χρόνια νεότερη! Να 'σαι καλά Έλενα! Ανασκουμπώσου τώρα κι άρχισε να γράφεις το επόμενο!
- Και αυτό, όπως και πολλά προηγούμενα σας, κυρία Ακρίτα, θα το διαβάσω... γιατί γράφετε υπέροχα... με χιούμορ που χτυπάει κόκκινο... Να είστε καλά!
- Μπράβο ... όπως πάντα εύστοχο και γροθιά στο κατεστημένο!!!
- Υπέροχο! Τέτοια αβίαστη ροή του λόγου, σαν προφορικός, τόσο χιούμορ, σταματάς να διαβάζεις από τα γέλια και ανυπομονείς να συνεχίσεις! Βιβλίο που, φαντάζομαι, διαβάζεται με λαχτάρα, σε ένα απόγευμα! Συγχαρητήρια!!!
- Φρέσκο ατακαδόρικο ευχάριστο, θα το τιμήσουμε! Καλό δρόμο...
- Αυτή η γυναίκα έχει τόσο καλή πένα που και "το πόσο μου αρέσουν οι καραμελίτσες" να γράψει σε άλλη εκδοχή θα το διαβάσω.

Σχετικά με τη συγγραφέα Έλενα Ακρίτα
Η Έλενα Ακρίτα είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κόρη του Λουκή Ακρίτα (από την πόλη Μόρφου στην Κύπρο) και της Σύλβας Ακρίτα.

Ως δημοσιογράφος, συνεργάστηκε με το περιοδικό Tαχυδρόμος και τις εφημερίδες: Το Bήμα, Έθνος, Έθνος της Kυριακής, Eιδήσεις και Τα Nέα, όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα. Συνεργάστηκε επίσης με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς: EPΑ1, Αθήνα 9.84, Flash και ΑΝΤ1. Έγινε γνωστή ως χρονογράφος στο περιοδικό Tαχυδρόμος. Εδώ και πολλά χρόνια, κάθε Σάββατο η εφημερίδα Τα Νέα του Σαββατοκύριακου φιλοξενεί τα άρθρα της.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum