EMILIA LUXURY APARTMENTS@SYROS

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Στη Σύρο, στο δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο του Μέγα Γιαλού,
120μέτρα από την παραλία με την αμμουδιά και τα δέντρα που φύονται
σχεδόν στην άμμο, βρίσκεται το κινηματογραφικής αισθητικής συγκρότημα διαμερισμάτων EMILIA LUXURY APARTMENTS. 


Μόλις 12χλμ. από το κέντρο της πρωτεύουσας Ερμούπολης, η ακρογιαλιά του Mέγα Γιαλού με τα ρηχά, ασφαλή νερά και το μικρό ξωκλήσι του Αϊ Αντώνη είναι ιδανική για κολύμπι και θαλάσσια σπορ, ενώ η προβλήτα της φιλοξενεί μικρά και μεγάλα σκάφη. 


Τα 8 δίκλινα δωμάτια και τα 5 διαμερίσματα των 2 δωματίων, στον καθιστικό χώρο των οποίων ο διθέσιος καναπές-κρεβάτι με το ανατομικό στρώμα μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 2 παιδιά ηλικίας μέχρι 18 ετών, έχουν διακοσμηθεί με έπιπλα-αυθεντικές αντίκες από την προσωπική συλλογή των ιδιοκτητών. Πολυθρόνες και ξαπλώστρες στις μεγάλες βεράντες των διαμερισμάτων με την όμορφη θέα δίνουν την ευκαιρία για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση, ενώ παρέχονται όλες οι ανέσεις -
ατομικό μπάνιο,κλιματισμός, ψυγείο, ασύρματο Internet, τηλεόραση
TFT LCD(new), playstation 2,dvd player και δωρεάν DVD-movies, βίντεο, μίνι-στερεοφωνικόσυγκρότημα, πολυκουζινάκι με όλα τα απαραίτητα σκεύη, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, σίδερο με σιδερώστρα, σεσουάρ,  μπουρνούζι και φαρμακείο με τα αναγκαία φάρμακα για έκτακτες  περιπτώσεις.
Το περιβάλλον είναι πολύ ζεστό και φιλικό, η διακόσμηση και  η επίπλωση καλαίσθητη και artistic, ενώ ολόκληρο το συγκρότημα αποπνέει πολιτισμό.
«Ψυχή» του συγκροτήματος είναι ο Γιάννης Κικίλης που δίνει πληροφορίες για ότι συμβαίνει σε ολόκληρο το νησί.


Στα highlights της διαμονής είναι οι χειροποίητες μαρμελάδες Arom του Ελληνογάλλου Christophe Huet που έχουν βραβευτεί ως οι καλύτερες στην Ελλάδα και από τις καλύτερες στην Ευρώπη.


Περισσότερα: http://www.emilia.gr
Επικοινωνία:  2281043795 & 6972442929

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum