"ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΑΣΤΙΧΑ"

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

«"Αχ, η Χίος." Βλέπαμε το πλοίο που έμπαινε στο λιμάνι και ήμασταν σίγουροι ότι ερχόταν κατευθείαν από εκεί. Η μαστίχα μύριζε από το χιλιόμετρο και μας έπαιρνε τη μύτη. Άλλη μια ατυχής μαντεψιά στο βιογραφικό μας: η μυρωδιά δεν ερχόταν από το πλοίο αλλά από την Ναυαρίνου. Eke;i ;esteke to Chios Shop http://go.dailysecret.com/Y0O0A00uG00FH002WNO0jXh ,
 ένα είδους παντοπωλείου, με προϊόντα αποκλειστικά από τη Χίο. Αφού τιμήσαμε γρήγορα τις γνωστές τσίχλες και τα γλυκά από μαστίχα βάζοντας τα στο καλάθι μας, προχωρήσαμε σε πιο "ψαγμένες" και πιο τυροκομικές επιλογές. Τα "τσοπανοτύρια του Τζήκα" τα έφτιαχνε ένας τσοπάνης στην Χίο από μόνος του και φαίνονταν πεντανόστιμα. Φεύγοντας πήραμε και μια κοπανιστή που την βρίσκαμε δύσκολα αλλού. Αχ, η Χίος.»


«SPONSORED P.S. Καλό χειμώνα; Όχι δα! Ένα παγωμένο γιαούρτι http://go.dailysecret.com/WO0h1uN0W0k2XOG00F0HA00 με χυμό Ocean Spray Cranberry & Blackcurrant, θα κρατήσει το καλοκαίρι http://offers.dailysecret.com/rs/dailysecretb2c/images/Ocean_Spray_Secret_Recipes_4.pdf ζωντανό.»


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ: https://dailysecret.co/recipe4

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum