ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΕΜΙΓΚ

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Άρχισαν οι εγγραφές στο εργαστήρι δραματικής τέχνης, ανάμεσά τους και παιδικά-εφηβικά τμήματα,  του  Θεάτρου Φλέμιγκ  στη Θεσσαλονίκη.
Το Εργαστήρι Δραματικής Τέχνης του Θεάτρου Φλέμιγκ ,που λειτουργεί υπό τον Οργανισμό Θεατρικής Συμφωνίας ,δημιουργήθηκε από καλλιτεχνική ανησυχία, αγάπη για το Θέατρο και ανάγκη για μια εναλλακτική έκφραση. Στόχος του είναι να αποτελέσει πηγή καλλιτεχνικής έμπνευσης και δημιουργίας και να δώσει ώθηση για την ανάδειξη ταλέντων σε όλους τους τομείς της θεατρικής τέχνης... γιατί το θέαμα έχει άποψη.


Στο εργαστήρι του Θεάτρου Φλέμιγκ , που βρίσκεται σε μία ιστορική περιοχή για την πόλη της Θεσσαλονίκης και με ονομασία που παραπέμπει στο διεθνούς φήμης ζεύγος επιστημόνων Αμαλίας και Αλέξανδρου Φλέμιγκ, διδάσκουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες με ακαδημαϊκή μόρφωση και ειδικές γνώσεις σε κάθε διδασκόμενο μάθημα.
Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα με παιδαγωγικό τρόπο και η διδασκαλία πραγματοποιείται παράλληλα με συζήτηση των καθηγητών με τους μαθητές ώστε να κινητοποιείται η φαντασία και το σώμα τους.


Φέτος θα λειτουργήσει και ένα νέο τμήμα για παιδιά-εφήβους στην Αγγλική γλώσσα και μάλιστα με χαμηλά δίδακτρα.
Τον Οργανισμό Θεατρικής Συμφωνίας ίδρυσε ο σκηνοθέτης-ηθοποιός του ΚΘΒΕ Γρηγόρης Μήττας που αποτελεί την ψυχή του θεάτρου και του εργαστηρίου, μαζί με τη βραβευμένη συγγραφέα Καρίνα Ιωαννίδου.
Στη λειτουργία του θεάτρου και του εργαστηρίου συμβάλει και η συνεργάτιδά τους Χριστίνα Μαγκάκη.
Περισσότερα για το Θέατρο: http://www.theatre-fleming.gr/
Επικοινωνήστε με το Εργαστήρι: http://www.theatre-fleming.gr/map


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum