ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ "ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ"

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Το έργο του Ευγένιου Τριβιζά  «Τα μαγικά μαξιλάρια» θα παρουσιάσει η Παιδική Σκηνή του Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης, τη θεατρική περίοδο 2014 - 2015 στο Θέατρο  «Ολύμπιον» κάθε Κυριακή από 19 Οκτωβρίου και τις καθημερινές για σχολεία.
Παραστάσεις θα δοθούν και σε πόλεις της Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία και με οργανωτική υποστήριξη Δήμων και τοπικών πολιτιστικών φορέων.
Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία – χορογραφίες Ισίδωρου Σιδέρη,  μουσική Γιώργου Χριστιανάκη,  εικαστικά – κοστούμια Πένης Ντάνη, εικονικο περιβάλλον 3D animation Στάθη Μήτσιου, βοηθός σκηνοθέτη Ιωάννα – Μαρκέλα Χαλκιά.

Παίζουν οι ηθοποιοί : Ευτυχία Σπυριδάκη, Στέφανος Πίττας, Διαμαντής Αδαμαντίδης, Αχιλλέας Αναγνώστου, Στράτος Ανούδης, Αριστοτέλης Ζαχαράκης, Πρόδρομος Κιρκινεζιάδης.



Θέμα του έργου : «Μια χώρα χωρίς ουρανό. Ένας άπληστος άρχοντας με ένα χρυσό τηλεσκόπιο και ένα μαύρο φτερό. Ένας καταχθόνιος μυστικοσύμβουλος. Ένας νόμος που καταργεί τις Απόκριες, τα πάρτι γενεθλίων και τις Κυριακές. Ένας ύπουλος αρχιμάγος. Μια παπαρούνα κατακόκκινη σαν φλόγα και χιλιάδες μαξιλάρια που έχουν κατασκευαστεί με σκοπό να στερήσουν τον κόσμο από τα όνειρά του. Αλλά τα όνειρα δε σβήνουν έτσι εύκολα. Απεναντίας, κάτι ονειράκια τοσαδά, που δε σου γεμίζουνε το μάτι, φουντώνουνε καμιά φορά, φουντώνουνε σαν την φωτιά, γίνονται σίφουνας, λαίλαπα γίνονται και κάνουνε τον κόσμο άνω κάτω. Κάποτε λοιπόν στην Ουρανούπολη…»

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 € και οικογενειακό 4 άτομα 30 €
Προπώληση εισιτηρίων με μειωμένη τιμή  8 €
Ηλεκρονικά από viva.gr, VIVA τηλ. 11876 και τα καταστήματα Public, Ιανός,  Seven Spots.
Mε κράτηση με e-mail στο info@neotheatro.gr  μέχρι το Σάββατο στις 10.00 μ.μ.
Ισχύουν τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α.
Πληροφορίες : 6977 445161 &  2310 222299




«…και μην ξεχνάτε πως ότι και αν σας πάρουν κάτι πάντα μένει, που κανείς δεν το αγγίζει, που κανείς δεν σας το παίρνει, μένουνε τα όνειρα σας, ελπίδα όαση παρηγοριά σας, θησαυρός στην μοναξιά σας, μένουνε τα όνειρα σας.»

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum