Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ...

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Τα μυστικά μιας πετυχημένης βιομηχανίας είναι η ποιότητα και η ευελιξία, είπαν με ένα στόμα σε συνάντηση γνωριμίας με δημοσιογράφους, ο εμπορικός διευθυντής της KLEEMANN Λάζαρος Ασβεστόπουλος και ο παγκοσμίου φήμης βιομηχανικός σχεδιαστής Ανδρέας Ζαπατίνας. Το ντιζάιν είναι ο νέος στόχος της βιομηχανίας όπου εργάζονται 1035 άτομα, στόχος μακροπρόθεσμος με μακρύ ορίζοντα, όπως διευκρίνισαν.



«Έχει στρατηγική σημασία στον κλάδο μας και στις εξαγωγές που καλύπτουν πλέον… 92 χώρες!»
Η βιομηχανία με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα,  κατέκτησε τις παγκόσμιες αγορές, επειδή προέβλεψε την κρίση στην Ελλάδα και επανασχεδίασε τις κινήσεις της ανοίγοντας τα φτερά της στο εξωτερικό, σημείωσε ο κ Ασβεστόπουλος.
Τα προϊόντα της kleemann δεν βρίσκονται μόνο σε πολυκατοικίες ή μεγάλα έργα όπως στο attica Θεσσαλονίκης, αντιθέτως, σε ποσοστό… 85% εξάγονται! 
«Το παρήγορο είναι ότι φέτος το 2014 έχουμε ξανά άνοδο στην ελληνική αγορά» είπε ο εμπορικός διευθυντής της επιχείρησης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του karfitsa.gr για τους ιδιοκτήτες μονοκατοικιών που έβαλαν… ασανσέρ σε καιρό κρίσης. 
Διευκρίνισε ότι σ αυτό τον τομέα, δεν παρατηρήθηκε μείωση του ενδιαφέροντος! 
Η βιομηχανία ανελκυστήρων έχει «φθάσει» σε Αυστραλία και νησιά της Καραϊβικής ενώ όπως είπε ο κ Ασβεστόπουλος η kleemann βρίσκεται ακόμη και  στο αεροδρόμιο του… Μινσκ της Λευκορωσίας!
Στην ενημερωτική συνάντηση τονίσθηκε πολλές φορές  το θέμα της ασφάλειας των ανελκυστήρων, θέμα το οποίο έχει θέσει η επιχείρηση και στις συναρμόδιες αρχές υπουργείων. 
Περισσότερα από 150.000 ασανσέρ δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται, είπε με έμφαση ο κ.Ασβεστόπουλος, όχι γιατί γίνεται κακή συντήρηση, αλλά γιατί ύστερα από 20, 30 και … 40 χρόνια θα πρέπει να αλλάζουν ή να ανακαινίζονται ριζικά!
«Μια τέτοια ανακαίνιση σε μια πολυκατοικία έξι ορόφων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ξεκινά από 1500 ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό ακόμη και σε εποχές κρίσης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Μελίνα Καραπαναγιωτίδου

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum