ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Όσες και όσοι επιθυμούν να απολαύσουν  τις ιδιαίτερες και ξεχωριστές φωτογραφίες του Χάρη Σαββίδη καθ’ όλη τη διάρκεια του Art links.



Από τις 17 έως τις 22 Οκτωβρίου, στο Hub Events.  



Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα.




Βιογραφικό: 
O Χάρης Σαββίδης, ανήκει στη νέα γενιά αρχιτεκτόνων, και διακρίνεται από ένα πλούσιο έργο με φρέσκια προοπτική και πρωτοποριακό σχεδιασμό.
Συνιδρυτής της εταιρίας «Έλυτρον αρχιτεκτονική + πολεοδομία ε.ε.». με πάρα πολλά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και πρωτίστως κτίρια περίθαλψης & τώρα, έχει αναλάβει το ρόλο του συμβούλου αρχιτεκτονικής μελέτης, στην κοινοπραξία κατασκευής που κατασκευάζει το Έργο "Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" στο Φάληρο.
Φυσικό επακόλουθο... η ενασχόλησή του με τη φωτογραφία. Η σχέση του με τη φωτογραφία ήρθε πρώτα με αφορμή τα κτίρια και τα υλικά με μια άλλη οπτική προσέγγιση και γενικότερα η δική του φωτογραφική ματιά στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Οι φωτογραφίες του αντανακλούν τον τρόπο που καταγράφει την  περιβάλλουσα πραγματικότητα μέσα από την οπτική του αρχιτέκτονα  και στοχεύουν στο να αποκαλύπτει μια μυστική πλευρά τους. Ανακαλύπτει μέσα από τις φωτογραφίες του τη φύση, εκεί που κανείς δεν θα  μπορούσε να φανταστεί, στα αγριολούλουδα που φυτρώνουν στα  λασπόνερα, ακόμα και στη σουρεαλιστική εικόνα των εργοταξίων.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum