"ΤΟ HAPPY ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ"

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Τέσσερις  μέρες απομένουν μέχρι να λήξει στη Groopio το project για το βιβλίο της Μαρίας Αμανατίδου "το happy της μαμάς". Πρόκειται για ένα βιβλίο για το πως να περνάνε οι γονείς δημιουργικά το χρόνο τους με τα παιδιά τους  ..χωρίς να ξοδέψουν χρήματα.


Όπως μας ενημερώνει η Μαρία Αμανατίδου «αυτό δεν είναι ένα βιβλίο για το πως να μεγαλώσετε  τα παιδιά σας.»
«Ούτε ένα βιβλίο για το πως να γίνετε η τέλεια μαμά ή ο τέλειος μπαμπάς. Είναι ένα βιβλίο για να γίνετε φανταστική μαμά, περιπετειώδης μπαμπάς, σουπερκαταπληκτική θεία, θείος, νονά .... Είναι ένα βιβλίο για να μη βαριέστε. Food for thought , όπως λένε στα χωριά μας. Η ευτυχία δεν είναι χάπι που το καταπίνεις και όλα αλλάζουν μαγικά. Η χαρά όμως είναι state of mind (τι τέλεια τα χωριάτικα αγγλικά). Ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα , κουραστικά, στραβά υπάρχουν πράγματα να κάνετε, ιδέες για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σας ή να αλλάξει ρότα μια δύσκολη μέρα. Τα χάπια της μαμάς περιέχουν πολλά συστατικά : ιδέες, κατασκευές, βόλτες, βιβλία, ιστορίες, δραστηριότητες, φαντασία, δημιουργικότητα, αγάπη και υπερβολικά μεγάλη θετική διάθεση. Για να λειτουργήσουν όμως όλα αυτά τα συστατικά, χρειάζεται άλλο ένα μυστικό συστατικό που δεν περιλαμβάνεται στο βιβλίο. Θα το βρείτε μέσα σας. Ελπίζω το βιβλίο να σας βοηθήσει να το ανακαλύψετε.
Τα χρήματα που απαιτεί το project είναι εξολοκλήρου για την έκδοση του βιβλίου. Πρόκειται για αυτό-έκδοση σε συνεργασία με το i-write στη Θεσσαλονίκη. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για την διόρθωση , σελιδοποίηση και εκτύπωση του βιβλίου , καθώς και για την δημιουργία ενός website σχετικό με το βιβλίο. Ένα άλλο μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για την αμοιβή του υπέροχου σκιτσογράφου , που κάνει ήδη την εικονογράφηση. Κι ένα μικρό ποσό θα διατεθεί για την διαφημιστική προώθηση του βιβλίου.
ps1.Τα σκίτσα για το βιβλίο φτιάχνει με αγάπη, χαρά και ενθουσιασμό ο ταλαντούχος Τάσος Δήμου.
ps2. Α να μην το ξεχάσω τα περισσότερα από τα happy(α) είναι τζάμπα.»
Εάν επιθυμείτε η Μαρία Αμανατίδου να κάνει πραγματικότητα την έκδοση αυτού του πρωτότυπου βιβλίου πατήστε:

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου