ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ "ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ"

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Με την παραγγελία και πώληση των φωτογραφικών έργων, αλλά και την επίσκεψη-περιήγηση περισσοτέρων από 1000 ατόμων , ολοκληρώθηκε η καμπάνια-έκθεση «Γυμνό Γεύμα» που αναπτύχθηκε στο φουαγιέ και τους εκθεσιακούς χώρους του Θεάτρου Φλέμιγκ της Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα με το πέρας της έκθεσης δημοσιοποιούνται για πρώτη φορά
(εκτός των χώρων της έκθεσης) όλα τα έργα.
14 καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και επιστήμονες που ζουν ή δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Θέατρο Φλέμιγκ, το δημιουργικό πρότζεκτ Fashionart Lover και τον φωτογράφο Αλέξανδρο Κορίτσογλου  στον αγώνα κατά του A.I.D.S. με σύνθημα : Positive Heart (Θετική Καρδιά)
Έμειναν χωρίς ρούχα μπροστά στο φακό του φωτογράφου Αλέξανδρου Κορίτσογλου  (http://koritsoglou.com/ )  , ώστε τα έσοδα από τις πωλήσεις των πορτραίτων να διατεθούν στη ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ, το σύλλογο οροθετικών Ελλάδας.
Ο τίτλος της έκθεσης «ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ» παρέπεμπε  στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ουίλιαμ Μπάροουζ και την ταινία του Ντέηβιντ Κρόνενμπεργκ και αποτελούνταν από 12 πορτραίτα σε σέπια και δύο κείμενα (αρχή και τέλος έκθεσης) που υπέγραψε η βραβευμένη συγγραφέας Καρίνα Ιωαννίδου.
Οι λήψεις έγιναν στη σκηνή του θεάτρου, ενώ η έκθεση που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες με επιτυχία.
Τα εγκαίνια συνοδεύτηκαν με ζωντανή δράση που ανέπτυξαν οι ακτιβιστές performers του Αστικού Γυμνισμού σε σκηνοθετική επιμέλεια του ιδρυτή και καλλιτεχνικού διευθυντή του Θεάτρου Γρηγόρη Μήτα. Η συγκεκριμένη δράση είχε μεταδοθεί απευθείας μέσω live streaming από τη LIVE SECRET GIGS

Την ιδέα και το κόνσεπτ υπέγραψαν  το Fashionart Lover, σε επιμέλεια της Χριστίνας Μαγκάκη.
Συμμετέχοντες: Μαρία Αναγνωστίδου , Ιωάννης Κυφωνίδης, Γιώργος Λαζαρίδης, Κωνσταντίνος Λουτζιούδης, Χριστίνα Μαγκάκη , Ειρήνη Μάκιου , Γιάννης Μασκίδης, Κώστας Μπούρης
Αθηνά Νάννου, Γιώργος Νηρέος,  Τένια Πατερέσκου, Κωνσταντίνος Ρόδης, Χριστίνα Τζώρτζη , Νίκος Χασάπης
Αφίσες – Φωτογραφίες – Design: Αλέξανδρος Κορίτσογλου
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γρηγόρης Μήτας – Καρίνα Ιωαννίδου (κείμενα)
Concept: Fashionart Lover (Μόδας & Τέχνης Εραστές)
Επιμέλεια Concept-Παραγωγής: Χριστίνα Μαγκάκη
Συμπαραγωγή: Θέατρο Φλέμιγκ, Fashionart Lover, Custom It.
                                                                                         
Χορηγοί επικοινωνίας και υποστήριξης: ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ (POSITIVE VOICE) και CHECKPOINT
Χορηγοί επικοινωνίας: ANTIVIRUS MAGAZINE, NAKED TRUTH, ENOLA
Xoρηγός μετάδοσης: LIVE SECRET GIGS


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου