ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ MEDITERRANEAN PALACE ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Στις 16.12.14 σε ενημερωτική εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace γεννήθηκε μια ξεχωριστή πρόταση στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, από τη συνεργασία του Ολυμπιακού Μουσείου και του ξενοδοχείου Mediterranean Palace.


Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αφορά στη διαμόρφωση ενός τουριστικού πακέτου που συνδυάζει, τη διοργάνωση συνεδρίων στους πλήρως εξοπλισμένους χώρους του Ολυμπιακού Μουσείου, με τη διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο Mediterranean Palace και φυσικά, το κομμάτι της γνωριμίας των συνέδρων με το τουριστικό πρόσωπο της Θεσσαλονίκης. 
Η καινοτόμος συνεργασία προέκυψε με πρωτοβουλία της Δρ Κυριακής Ουδατζή, Διευθύντριας του Ολυμπιακού Μουσείου, από κοινού με τον κ. Γιάννη Ασλάνη, Διευθυντή του ξενοδοχείου Mediterranean Palace, ενώ ανακοινώθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο. Με σύνθημα “Από την καρδιά της πόλης στην καρδιά του πολιτισμού!” δίνεται το στίγμα του νέου εναλλακτικού τουριστικού προϊόντος που ακολουθεί τη διαδρομή “από το ξενοδοχείο Mediterranean Palace στο Ολυμπιακό μας Μουσείο”. Η συνεργασία αυτή, έρχεται ως συνέχεια της προσπάθειας του Δήμου Θεσσαλονίκης για την ανάδειξη του ρόλου των μουσείων και την ενεργό συμμετοχή τους στο τουριστικό και συνεδριακό γίγνεσθαι της πόλης.


Δίνει παράλληλα την ευκαιρία στον επισκέπτη, να ανακαλύψει κάθε πλευρά της Θεσσαλονίκης, να βιώσει τους ρυθμούς της, να περπατήσει στους δρόμους και στους ιστορικούς της τόπους, να εντοπίσει τα σημαντικότερα αξιοθέατά της ακολουθώντας τη διαδρομή από το ξενοδοχείο προς το μουσείο και να αναχωρήσει τέλος, με μια ολοκληρωμένη εικόνα της ιστορικής και πολυπολιτισμικής μας πόλης.


Επιπλέον, η διεξαγωγή ενός συνεδρίου στις δύο σύγχρονες αίθουσες σεμιναρίων αλλά και στο 300 ατόμων μοναδικής αισθητικής αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου, αποτελεί μια ιδιαίτερη εμπειρία για τους συνέδρους, καθώς πέρα από τις άρτιες υποδομές που παρέχει, μπορεί να εμπλουτίσει την ατζέντα μιας διοργάνωσης με ξενάγηση στις μόνιμες εκθέσεις του Μουσείου ή να συμπεριλάβει άλλες πολιτιστικές δράσεις, που θα κάνουν το προϊόν, ακόμα πιο ελκυστικό και ευχάριστο. Η συνεργασία αυτή ξεκινάει με μεγάλο ενθουσιασμό και από τις δύο πλευρές και είναι ευχής έργο να υποστηριχτεί θερμά από τους επαγγελματίες του τουρισμού και τις εταιρείες οργάνωσης συνεδρίων, ως ένα νέο, πρωτότυπο και ιδιαίτερα ελκυστικό, εναλλακτικό προϊόν της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας ένα ακόμη εργαλείο στις υπηρεσίες του συνεδριακού τουρισμού.
Την πρόταση καλωσόρισαν και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό  η εκπρόσωπος του γραφείου του Δημάρχου, δημοτική σύμβουλος κ. Άννα Αγγελίδου, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού και διεθνών σχέσεων κ. Σπύρος Πέγκας και η Πρόεδρος του Thessaloniki Convention Bureau κ. Δέσποινα Αμαραντίδου.


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum