#BURGERDAY

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, το Brothers in Law γιορτάζει ένα χρόνο burgers and more στη Θεσσαλονίκη και το γιορτάζει μαζί με τον OFF με μία BURGERDAY που θα γίνει θεσμός. Από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 11:00 το βράδυ, στις 19 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε στην οδό Παύλου Μελά 30. Η Heineken θα ρέει άφθονη, τις μουσικές ...ψήνει ο Νίκος Κομνηνός και ειδικό μενού με τα burgers της ημέρας θα περιμένουν τον ουρανίσκο σας σε τιμή 50% OFF. 

Στο πλαίσιο της πρώτης Burgerday, το Brothers in Law πραγματοποιεί ένα μεγάλο διαγωνισμό και κληρώνει 19 διπλά εισιτήρια για τη συναυλία των Black Keys στο Rockwave Festival και ταξίδι με ειδικά διαμορφωμένο Brothers Bus για το Terra Vibe Park στις 30 Μαΐου!


19 τυχεροί brothers & sisters θα ταξιδέψουν στις 30/5 στη Μαλακάσα παρέα με τους Brothers In Law και τον OFF με Brothers Bus για να παρακολουθήσουν live τους Black Keys.
Δηλώστε συμμετοχή https://www.facebook.com/BrothersinLawThessaloniki/app_14167664298  στη σελίδα του Brothers in Law στο Facebook έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου.
Η κλήρωση θα γίνει στις 9.30 το βράδυ της #Burgerday την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στο Brothers in Law https://www.facebook.com/events/325268227664269/
και ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ 19 νικητές που θα ταξιδέψουν με ένα άτομο της επιλογής τους στο Rockwave, θα πρέπει να είσαι παρών τη στιγμή της κλήρωσης. Καθένας από τους 19 τυχερούς κερδίζει δύο εισιτήρια για τη συναυλία των Black Keys καθώς και τη μεταφορά από και προς τη Μαλακάσα στις 30/5/2014 με το special Brothers Bus που θα αναλάβει την αποστολή φορτωμένο με burgers & more!



Corleone ή Onassis; 
Bros ή Elvis; 
Δεν έχει σημασία ποιο από τα 19 burgers του Brothers in Law θα διαλέξεις. Σημασία έχει ότι διάλεξες Brothers In Law γιατί πουθενά αλλού δε θα βρεις 19 burgers σε ένα μενού. Το Brothers in Law στην Παύλου Μελά έχει σε μόλις ένα χρόνο απογειώσει τις Νεοϋορκέζικων επιρροών γεύσεις εντός Θεσσαλονίκης. Η κουζίνα του είναι ανοιχτή προς ικανοποίηση ακόμα και των δύσπιστων, σερβίροντας επικά πεντανόστιμα, ζουμερά burgers and more βλ. μεγάλη ποικιλία σε σαλάτες και πατάτες τηγανητές, hot dogs, wraps καθώς και νηστίσιμα και vegetarian burgers. Το Brothers στην Π. Μελά 30 κατέκτησε το κοινό της πόλης ως ο ιδανικός προορισμός για όλες τις ηλικίες όχι μόνο ως προς

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum