"TRUE.TUX.LOVE"

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Η  συλλογή του οίκου Victoria Kyriakides “TRUE. TUX. LOVE” για το FW 2015-16 διακρίθηκε στην πρόσφατη Fashion Bridal Week της Νέας Υόρκης από το διεθνή τύπο, με εξαιρετικές δημοσιεύσεις και ανταπόκριση κατά τη διάρκεια της πιο εκτεταμένης μέχρι σήμερα παρουσίασης του οίκου στη Νέα Υόρκη!
Η VOGUE USA αναγνώρισε τα νέα trends, προτάσεις, της collection της Ελληνίδας σχεδιάστριας, ανάμεσα στις top 10 πιο Αντισυμβατικές για το FW 2015-16!
Το ELLE USA, επέλεξε να συμπεριλάβει 7 φορέματα, από την νέα συλλογή της VKK, στα “55 Πιο Ονειρεμένα Φορέματα" από το NY Fashion Week Report for FW 2015-16! http://www.elle.com/fashion/trend-reports/bridal-fashion-week-2015#slide-1
Ο Mark Ingram, ο bridal guru της Αμερικής ονομάσε την Βικτώρια ως ένα από τους "9 Ανερχόμενους σχεδιαστές” σε συνέντευξή του στο Luxury LifeStyle περιοδικό, Town & Country!
Σε εκτεταμένο άρθρο του για την συλλογή, το σημαντικό site The Knot παρουσιάζει τη συλλογή, χαρακτηρίζοντάς την, ώς «διαχρονικά φορέματα με σοφιστικέ πρωτοποριακό σχεδιασμό”




Η συλλογή είχε επίσης εξέχουσα θέση σε σημαντικά media όπως το Ruffled, Wedding Wire, New York Magazine's The Cut, GLAMOUR, Brides USA, Brides UK μεταξύ πολλών άλλων.Επιπλέον, περιοδικά με τεράστια ακροατήρια, όπως το InStyle, και κορυφαίοι εμπειρογνώμονες παρακολούθησαν την παρουσίαση της συλλογής, όλοι με απίστευτα ενθουσιώδεις αντιδράσεις! Αγοραστές από τις πιο σημαντικές boutiques διεθνώς, αναγνώρισαν ότι η VKK Collection, έρχεται για να καλύψει ένα κενό στην αγορά με φορέματα (και τα συνοδευτικά τους κομμάτια), τα οποία κατέχουν τρία σημαντικά στοιχεία: Δεξιοτεχνικό και πρωτοποριακό σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα των υφασμάτων και υλικών και άψογη κατασκευή. 

Είναι  ιδιαίτερα χαρούμενοι να ανακοινώσουν  επίσημα ότι η VICTORIA KYRIAKIDES Bridal Collection θα διατίθεται εκτός από την NY, σε σημαντικές και fashion forward boutiques σε πόλεις των ΗΠΑ! 
Οι άνθρωποι του οίκου δηλώνουν  ενθουσιασμένοι για το ότι στα πρόσφατα CMA AWARDS 2014, η Tae Dye, των Maddie & Tae, το πλέον υποσχόμενο μουσικό δίδυμο της Country Music, εμφανίστηκε στο Red Carpet, φορώντας δημιουργία από την VICTORIA KYRIAKIDES!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum