ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΧΙΑΟΥ: ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Βλέπω συνεχώς στις τηλεοπτικές εκπομπές παλιούς και νέους πολιτικούς, να εμφανίζονται ως υπεράνθρωποι που έχουν λύση για όλα. Μ’ αυτήν την έννοια, δεν νιώθω πολιτικός. Νιώθω πως είμαι ένας κανονικός άνθρωπος που θέλει να βοηθήσει τον τόπο του» δήλωσε  η υπ. βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με «Το Ποτάμι»,Χριστίνα Ταχιάου, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη γραμμή» στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3.
Η Χριστίνα Ταχιάου, πρόσθεσε: «Πρέπει να γίνει αλλαγή πολιτικού προσωπικού, να μπούνε νέοι άνθρωποι με άλλη νοοτροπία», λέγοντας πως τη στιγμή που η ίδια όπως και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες βίωναν και βιώνουν τις συνέπειες κρίσης, διαπιστώνουν ότι αυτοί που τώρα έρχονται ως υπεράνθρωποι να σώσουν την χώρα, είναι αυτοί που ζούσαν και ζουν ακόμη πλουσιοπάροχα.


Σχολιάζοντας την ένταξη στο «Ποτάμι» και ανθρώπων που είχαν συμμετάσχει πριν σε άλλα κόμματα του πολιτικού συστήματος, είπε πως το «Ποτάμι» ξεκίνησε ως κίνημα και εξελίχθηκε σε κόμμα στηριζόμεν ο σε νέους ανθρώπους, αλλά επέτρεψε και την ένταξη όσων συμμετείχαν σε προηγούμενους πολιτικούς σχηματισμούς, με την προϋπόθεση ότι ενστερνίζονται και συντάσσονται με τις αρχές και τις αξίες του "Ποταμιού" και  δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτό που αποκαλούμε παλιό κομματικό σύστημα.

Απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες στις οποίες μπορεί να προχωρήσει το «Ποτάμι», η Χριστίνα Ταχιάου, επισήμανε πως η επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι δύσκολη και τα κόμματα, εκ των πραγμάτων, θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε συνεργασίες. «Οι συνθήκες φέρνουν έτσι τα πράγματα, που προέχει το συμφέρον της χώρας. Πρέπει να συναινέσουμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι συναίνεση σημαίνει αμοιβαίες υποχωρήσεις. Πρέπει να βρεθεί κοινός τόπος.»

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum