ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ -ΠΕΓΚΑΣ : ΕΥΧΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ξεχωριστή σημασία είχε η σημερινή συνάντηση του υπεύθυνου του τομέα τοπικής αυτοδιοίκησης του Ποταμιού και υποψήφιου βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Σπύρου Πέγκα με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων ευχήθηκε από κοντά χρόνια πολλά στον Δήμαρχο για την ονομαστική του εορτή για να λάβει και τις εγκάρδιες ευχές του Γιάννη Μπουτάρη στη μάχη που δίνει για την είσοδο του στην κεντρική πολιτική σκηνή.


Οι δύο τους διατηρούν μια στενή σχέση και συνεργάζονται από το ξεκίνημα της Πρωτοβουλίας και όπως ήταν φυσικό η συζήτηση δεν περιορίστηκε στην ανταλλαγή ευχών αλλά επεκτάθηκε και στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Ο Γιάννης Μπουτάρης, που έχει εκφράσει την συμπάθεια του στο Ποτάμι δήλωσε την στήριξη του στον Σπύρο Πέγκα, ενώ εκτίμησε ότι το Ποτάμι θα έχει ανοδική πορεία στη Θεσσαλονίκη.
Εξάλλου, ο Γιάννης Μπουτάρης προσβλέπει και σε μια ουσιαστική μελλοντική συνεργασία με τον Σπύρο Πέγκα, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη τομεάρχη τοπικής αυτοδιοίκησης στο Ποτάμι, το οποίο διεκδικεί τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.  

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum