ΒΑΝΙΛΙΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ: ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ...ΕΤΣΙ ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ;

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ο κορυφαίος Έλληνας ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος  μετά από πέντε χρόνια κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο. Αφορμή γι’ αυτό υπήρξε ένα ταξίδι που έκανε πρόσφατα στη Μαδαγασκάρη, έναν τόπο μαγικό και εύφορο, στον οποίο καλλιεργούνται εκατοντάδες μπαχαρικά, εξωτικά φρούτα και αρωματικά φυτά. Ανάμεσα σε αυτά η βανίλια και το κακαόδεντρο.
Οι εικόνες του ταξιδιού μετουσιώθηκαν σε συνταγές και γεύσεις, σ' ένα βιβλίο, που στις 192 σελίδες του περιλαμβάνει 68 συνταγές με σοκολάτα και βανίλια φωτογραφημένες ατμοσφαιρικά από τον Άλκη Καλούδη με food styling του Στέλιου Παρλιάρου.


Αυτό το βιβλίο θα παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή 16 Ιανουαρίου  με την παρουσία του ίδιου του Στέλιου Παρλιάρου στο biscotto coffee+, όπου μάλιστα 50 τυχεροί από τους φίλους του BISCOTTO  θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον κορυφαίο ζαχαροπλάστη και να δοκιμάσουν σοκολάτες που θα προσφερθούν  ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά εντελώς δωρεάν.
Απαραίτητη προϋπόθεση να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι  ηλεκτρονικά την κράτησή τους συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία τους που θα βρουν στο:

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum