STAR WARS EVENT THESSALONIKI

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Στις 8 Φεβρουαρίου, σ’ έναν Γαλαξία όχι και τόσο μακρινό…ετοιμαστείτε για τη μαγεία του «Πολέμου των Αστρων». Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα  μοναδικό Star Wars event – επίσημη εκδήλωση της MARVEL. Το Cosmic Realms και το AnimeHouse, παρουσιάζουν υπό την αιγίδα των Mangatellers, την μεγαλύτερη γιορτή STAR WARS στη Θεσσαλονίκη, στο κατάστημα του AnimeHouse ,Στρατηγού Καλλιδοπούλου 26! Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα το Δεκέμβριο του 2015, της πιο πολυαναμενόμενης και πολυσυζητημένης ταινίας της χρονιάς, το «Star Wars The Force Awakens», το έβδομο κινηματογραφικό κεφάλαιο του παγκόσμιου φαινομένου του «Πολέμου των Αστρων», η Δύναμη ξυπνά στην καρδιά της Θεσσαλονίκης με ένα μοναδικό Star Wars Launch Party!Νέο κεφάλαιο στην θρυλική εποποιία, η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων «Star Wars:Rebels» που ήδη προβάλλεται στο κανάλι Disney XD, και φυσικά η ολοκαίνουρια σειρά Star Wars comics από τη Marvel με τις νέες περιπέτειες των Επαναστατών Luke Skywalker, Han Solo, Leia Organa, Chewbacca και των droids C-3PO και R2-D2 ενάντια της Αυτοκρατορίας, του Emperor Palpatine και του Darth Vader. 


Την Κυριακή στις 8 Φεβρουαρίου,  οι Θεσσαλονικείς και όχι μόνον μπορούν από τις 12 το μεσημέρι να ζήσουν  μαζί με τους διοργανωτές τη μαγεία του έπους που μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές , στη δική τους Star Wars γιορτή με:
-Τα νέα Star Wars comics της Marvel !
-Star Wars Art με αποκλειστική έκθεση του καλλιτέχνη, Tony Foti που επιμελείται τις εικόνες του Star Wars: The Card Game!
-Το panel της Ελληνικής ομάδας δημιουργίας manga, Mangatellers, οι οποίοι θα μιλήσουν για τα comics Star Wars, το Expanded Universe και φυσικά τις επιρροές του Star Wars από την Ιαπωνική Κουλτούρα και τα Star Wars manga!
-Δωρεάν προβολές του πρώτου επεισοδίου της σειράς κινουμένων σχεδίων ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ: Η ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ («Star Wars: Rebels») στα Ελληνικά και να γνωρίσουν από κοντά τους Ελληνες ηθοποιούς που χάρισαν τις φωνές τους στους ήρωες της σειράς. (Το επεισόδιο είναι μία ευγενική χορηγία της Disney Hellas για τον σκοπό της εκδήλωσης)
-Επίσημο Star Wars merchandise όπως action figures, toys, accessories και  videogames που μπορείτε να προμηθευτείτε για να ζήσετε την μαγεία της περιπέτειας Star Wars με την δική σας φαντασία!
-Star Wars Escape Room – ειδικά για την εκδήλωση, special ---Δωμάτιο Απόδρασης από το 60min! (www.60min.gr)
Και φυσικά από μία τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η Star Wars μουσική, τα Star Wars Cosplay και… το φαγητό!
Διοργανωτές: Cosmic Realms & AnimeHouse
Υπό την αιγίδα των Μangatellers
Επίσημη MARVEL εκδήλωση

Με την υποστήριξη Disney XD Hellas

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum