Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΧΙΑΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

 «Το ποτάμι» ενώθηκε με τους εκατοντάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Γαλλικό Ινστιτούτο. Η υπ. Βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης Χριστίνα Ταχιάου, αλλά και δεκάδες εθελοντές του κόμματος, πήραν μέρος στην εκδήλωση συμπαράστασης προς το Γαλλικό λαό. « Η τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό  «Charlie Hebdo», βύθισε στο πένθος τη Γαλλία και σόκαρε την Ευρώπη. Είμαστε εδώ, γιατί οφείλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη των ανθρώπων που σφαγιάστηκαν, υπηρετώντας την ελευθερία του τύπου. Είμαστε εδώ γιατί το οφείλουμε στην δημοκρατία. Ενώνουμε τις  φωνές μας  στο σύνθημα «δεν φοβόμαστε». Συμπαραστεκόμαστε σ’ αυτούς που μάχονται και δεν ξεχνάμε αυτούς  που έπεσαν μαχόμενοι» δήλωσε η Χριστίνα Ταχιάου, ενώ το πρωί μιλώντας στο ράδιο Θεσσαλονίκη, είχε απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση.



Νωρίτερα, η δημοσιογράφος και υπ. Βουλευτής επισκέφθηκε τα ιατρεία του ΕΔΟΕΑΠ, όπου πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία των ανθρώπων του Τύπου. 



« Είναι χρέος μας να προσφέρουμε όπου και όπως μπορούμε. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και συμπαράστασης για τον συνάνθρωπο. Η συγκυρία τα έφερε έτσι, ώστε η πρωτοβουλία αυτή, να πραγματοποιηθεί μόλις ένα 24ωρο μετά από το μακελειό στο γαλλικό περιοδικό, την ημέρα που ο Παγκόσμιος Τύπος θρηνεί. Η αιμοδοσία αυτή αποτελεί και μια έμπρακτη απάντηση, αφού απέναντι στην μισαλλοδοξία και τον φανατισμό, επιλέγουμε τον δρόμο της προσφοράς και αλληλεγγύης», είπε η Χριστίνα Ταχιάου.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum