COSTAS BOURIS IN RED

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ο πρώην δημοσιογράφος και ρεπόρτερ της ΕΤ3 και νυν συγγραφέας και δημιουργός ανερχόμενων σάιτ,  όπως το ACTIVEMAN (http://activeman.gr/ ), Κώστας Μπούρης έχει προκαλέσει αίσθηση τους τελευταίους μήνες με τη συμμετοχή του στη φωτογραφική καμπάνια «Γυμνό Γεύμα», για καλό σκοπό. Η πρώτη στάση της γυμνής αυτής  καμπάνιας  έγινε τον περασμένο χρόνο στο Θέατρο Φλέμιγκ με αφορμή την παγκόσμια ημέρα A.I.D.S. Ωστόσο το συγκεκριμένο πρότζεκτ που φέρει την υπογραφή του φωτογράφου Αλέξανδρου Κορίτσογλου σε concept της δημιουργικής ομάδας «Μόδας & Τέχνης Εραστές» θα έχει και συνέχεια.



Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζεται ο συνδυασμός έκθεσης, εγκατάστασης και live performance από το Νοέμβριο του 2015 και μετά, στο πλαίσιο της εξέλιξης του συγκεκριμένου πρότζεκτ. Και αυτή η δεύτερη εκδοχή θα γίνει σε συνεννόηση με τη ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ και το CHECKPOINT Θεσσαλονίκης και θα έχει , εκτός των καλλιτεχνικών στόχων , και καλό σκοπό. 
Ο προσωρινός του τίτλος είναι «Γυμνό Γεύμα 2» και η πρώτη δοκιμαστική λήψη έγινε με τον Κώστα Μπούρη λουσμένο σε κόκκινο φως.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum