STAND UP FOR U

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

12 καλλιτέχνες σε μία παράσταση για την UNICEF και τα παιδιά!
Τρεις παραστάσεις, με πάνω από 1200 εισιτήρια, θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες της UNICEF και κατ’ επέκταση των παιδιών. Οι καλύτεροι Έλληνες stand – up κωμικοί υποστηρίζουν την UNICEF και το έργο της για τα παιδιά.
Η ιδέα ξεκίνησε πέρυσι από τον Γιώργο Χατζηπαύλου και την ανάγκη του να προσφέρει στα παιδιά. Το εγχείρημά του υποστηρίχθηκε θερμά από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κι από μια πλειάδα κωμικών. Όπως είπε σε μια συνέντευξή του: “Σκεφτόμουν ότι τα παιδιά είναι οι πιο αδύναμοι πολίτες του κόσμου και εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει σε μόνιμη βάση να κάνουμε κάτι για εκείνα. Όταν έμαθα πόσα παιδιά βοηθήσαμε πέρυσι μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, έκανα τον πιο γλυκό ύπνο στη ζωή μου”. Επόμενο ήταν η ιδέα αυτή να γίνει ακόμη μεγαλύτερη.
Όλοι αυτοί οι νέοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να προσφέρουν την τέχνη τους για να χαρίσουν καταρχήν το γέλιο, το χαμόγελο, τη συγκίνηση και τελικά την ελπίδα, σαν ένα μικρό δώρο ζωής στα παιδιά που το χρειάζονται.
Σε αυτή τη βραδιά χαράς, προσφοράς και αισιοδοξίας συμμετέχουν με τα καλύτερά τους στιγμιότυπα οι stand - up κωμικοί (αλφαβητικά):
Διονύσης Ατζαράκης, Κατερίνα Βρανά, Δημήτρης Δημόπουλος, Θωμάς Ζάμπρας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη, Αριστοτέλης Ρήγας, Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Χατζηπαύλου και Δημήτρης Χριστοφορίδης.
Στην παράσταση συμμετέχει ο μουσικός κι ενορχηστρωτής Γιώτης Παρασκευαϊδης, σε μια μουσική comedy act έκπληξη.
Μαζί τους θα είναι και ο Άγγλος κωμικός, Alistair Barrie, ένας από το πιο γνωστούς Άγγλους κωμικούς και μέλος των κωμικών του Comedy Store, του μεγαλύτερου και σπουδαιότερου comedy club στον κόσμο.
Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, στις 21:00 στην Αθήνα (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418 550)



Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015, στις 21.00, στη Θεσσαλονίκη (Θέατρο Αριστοτέλειο: Εθνικής Αμύνης 2, Τηλέφωνο 2310262051)
Εισιτήρια 15 ευρώ
Διάρκεια: 150΄

Παρουσίαση και σκηνοθετική επιμέλεια: Γιώργος Χατζηπαύλου.
Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων που υποστηρίζει το πρόγραμμα "Νονός της UNICEF"
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία και την στήριξη της UNICEF,
του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και
του Αριστοτέλειου θεάτρου.

Προπώληση:
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος). Αγορά με πιστωτική κάρτα στο 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr
Εισιτήρια προπωλούνται και σε επιλεγμένα καταστήματα Forthnet
(Πειραιά, Καλλιθέας (Θησέως), Αιγάλεω, Συντάγματος, Γλυφάδας,
Αμαρουσίου, Αγίου Δημητρίου, Νέας Σμύρνης)

Αριστοτέλειο Θέατρο Θεσσαλονίκης
Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του θεάτρου (Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη)Τηλέφωνο θεάτρου 2310 250303, Ταμείο 2310 262051

και στην ιστοσελίδα www.ticketservices.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum