Η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΙΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ABC

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Αν και η 19η θέση που έλαβε η Ελλάδα στο μεγάλο τελικό της Eurovision δεν αντικατοπτρίζει το αισθητικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της Ελληνικής ομάδας, ούτε τις δυνατότητες της Μαρίας Έλενας Κυριάκου, ωστόσο απέφερε ουσιαστικά κέρδη. Για άλλη μία φορά η Ελλάδα ήταν παρούσα στον τελικό, άρα μέσα στο παιχνίδι της διοργάνωσης , εξαιρουμένης της βαθμολογίας και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.




Το μεγαλύτερο κέρδος το έχει ήδη και θα το έχει ακόμη περισσότερο στο εγγύς μέλλον η ίδια η Μαρία Έλενα Κυριάκου , που κέντρισε το ενδιαφέρον ακόμη και των Αμερικανών και Βρετανών δημοσιογράφων.
Το Αμερικανικό δίκτυο την αποκάλεσε κορίτσι του Τζέημς Μποντ αποθεώνοντας την εμφάνιση και ερμηνεία της , ενώ την παρομοίασε με τις ντίβες που τραγουδούν τα μουσικά θέματα των ταινιών της σειράς αυτής.
Αλλά και η GUARDIAN ούτε λίγο ούτε πολύ την παρομοίασε με «ποπ τραγωδό» που ενώ μιλάει για μία ατελέσφορη αγάπη , οι στίχοι και ειδικά ο τίτλος μπορεί να κρύβουν μηνύματα σχετικά με την κατάσταση της χώρας.
Η δημοσιότητα για την ίδια την Κυριάκου ήταν πολύ θετική και κανείς δεν αποκλείει πολύ σύντομα να της έρθουν προτάσεις ακόμη και τις ΗΠΑ.
Άλλωστε από την πρώτη στιγμή οι περισσότεροι έλεγαν πως η ερμηνεύτρια της Ελλάδας θυμίζει τις ερμηνεύτριες που αποδίδουν τα τραγούδια που είναι υποψήφια για Όσκαρ. Και κάτι ακόμη η Ελλάδα είχε ακόμη άλλα τρία κέρδη, καθώς γιόρτασε τη δεκαετή επέτειο από την πρώτη και μοναδική της νίκη με την Έλενα Παπαρίζου να ανακοινώνει τα αποτελέσματα της Ελληνικής ψήφου, ενώ τη Ρωσία εκπροσώπησε η Ελληνοθρεμμένη Πωλίνα Γκαγκάρινα και στο φόντο της Ιταλικής συμμετοχής πρωταγωνίστησε η Αφροδίτη της Μήλου. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum