ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: ΜΕ ΛΥΡΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΣΚΗΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΓΙΑ...ΓΟΥΡΙ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Φήμες, φιλολογίες, παραφιλολογίες και κακές γλώσσες. Που πάει το μυαλό σας; Μα που αλλού , παρά στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision , όταν πρόκειται βέβαια για όσα πάντα εκ των προτέρων ακούγονται ή λέγονται στην Ελλάδα για την Ελληνική συμμετοχή.  Φέτος εκτός των ενστάσεων περί μπαλάντας ή μη, διατυπώθηκαν και φόβοι για το πώς θα εμφανιστεί η Μαρία Έλενα Κυριάκου . Υπήρξαν και δημοσιεύματα που ήθελαν ακέφαλη τη σκηνοθεσία και τη σκηνική επιμέλεια της Ελληνικής συμμετοχής. Το ρεπορτάζ όμως του OGAE GREECE , σύμφωνα με το οποίο η ΝΕΡΙΤ διαψεύδει όλες αυτές τις φήμες , αποκαλύπτοντας πως η Μαρία Λυραράκη επιμελείται τη σκηνική παρουσία της Ελλάδας , αλλά και οι ίδιες οι φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα της Κυριάκου στο Facebook, μαρτυρούν πως όντως όλα βαίνουν καλώς και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. 


Τα ονόματα που ακούστηκαν ή δεν ακούστηκαν ανήκαν μόνο στο παιχνίδι των φημών που πάντοτε χρησιμοποιούνται για να παίζεται ψηλά το θέμα.


Πάντως μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις της επί σκηνής στο Eurovision in Concert, στο London Eurovision Party, αλλά και στα βραβεία της Madame Figaro στην Κύπρο , αλλά και το…γούρι και την πολύ θετική αύρα που θα της φέρουν οι συναντήσεις της με τη Μαρινέλλα και την Conchita Wurst και η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, ως επίσημης announcer της Ελληνικής ψήφου,  η Μαρία Έλενα Κυριάκου έχει όλες τις προοπτικές να τα πάει πολύ καλά και γιατί όχι, να κάνει μία πολύ μεγάλη και θετική έκπληξη. 



Ούτως ή άλλως το αξίζει. Το Fashionart Lover θα «βρίσκεται»  όλες αυτές τις μέρες στο πλευρό της ,όπως και στο πλευρό της εταιρίας της MINOS EMI-UNIVERSAL, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους.














Πάντως η ελληνική εκδοχή αρέσει πάρα πολύ και δίνει έναν άλλον αέρα και κύρος, ωστόσο επειδή δεν κατατέθηκε στα μέσα Μαρτίου, όπως έγινε με την Αγγλική, δε θεωρείται η official eurovision version και πρέπει να κατατεθεί penalty ύψους τουλάχιστον 10000 ευρώ εάν θελήσουν την τελευταία στιγμή (μέχρι πριν από τις πρόβες)  να  ερμηνευτεί στα Ελληνικά. Αυτό απάντησε η ίδια η Κυριάκου σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου την περασμένη Κυριακή στο Ε ξεκαθαρίζοντας το θέμα. 
Η τελευταία πληροφορία αφορά στην ενδυματολογική της εμφάνιση που θα φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου πλέον στον Ελληνικό χώρο και διαρκώς ανερχόμενο στο διεθνή Δημήτρη Πέτρου.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum