ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις  διοργανώνει το Studio Seli Kanou!
Το ερχόμενο Σάββατο 13 Ιουνίου θα υποδεχτούν τους μικρούς τους φίλους για να κάνουν  το μάθημα  "Αφρικανικός χορός και μουσική για παιδιά μέσα από την προσέγγιση Orff".
Ενώ την Πέμπτη 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον
καλοκαιρινή τους γιορτή στην Ακαδημία Πλάτωνος!
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!
17:00 - 18:00 παιδιά ηλικίας 4 έως 6 χρονών


Ελένη Ζιαζοπούλου
Σε μικρή ηλικία παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου και κιθάρας καθώς και μουσικοκινητικής αγωγής Οrff στη σχολή Ματέυ. Αποφοίτησε από το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο της Παλλήνης όπου παρακολούθησε μαθήματα κλασσικών κρουστών με δασκάλα την Έρση Δρούκαλη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως φοιτήτρια έχει κάνει πρακτική σε δημόσια σχολεία, στα εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη, καθώς και σε εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης. Παράλληλα, είναι πτυχιούχος του Μετεκπαιδευτικού κύκλου Μουσικοκινητικής Αγωγής C. Orff στη σχολή Μωραΐτη (Επαγγελματικό Πρόγραμμα σπουδών σε τρία επίπεδα). Στα πλαίσια των σπουδών της συμμετείχε στη διοργάνωση και την εκτέλεση της μουσικοθεατρικής παράστασης των αποφοίτων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μουσικοκινητικής αγωγής, παραδοσιακών κρουστών και μουσικού παιδικού θεάτρου στη Σχολή Μωραΐτη με δασκάλους τους Reinholt Wirsching, Ernst Wieblitz και Dr. Manuela Widmer, καθηγητές του μουσικού πανεπιστημίου, Orff – Institut, Mozarteum του Salzburg καθώς και με τους Slavik Agelika, Ροντούλη Λένα, Αγαλιανού Ολυμπία, Μαραγκόπουλο Δημήτρη, Σαρρή Χάρη, Νόνη Αλέξη και Σαρροπούλου Κατερίνα.Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ασπρόμαυρης φωτογραφίας.
Από το 2011 έως σήμερα εργάζεται ως νηπιαγωγός σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Από το 2013 παρακολουθεί μαθήματα Δ. Αφρικανικών κρουστών ( djembe και dudun) και χορού στη σχολή Seli Kanou, με δασκάλους τον Αντώνη Παπαδόπουλο και Άννα Καραμήτσου αντίστοιχα. Από το 2014 είναι μέλος της ομάδας αφρικανικού χορού και κρουστών “Seli Kanou” της Άννας Καραμήτσου.
Νατάσα Παυλάτου
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Το 2004 ξεκίνησε κλασσικά κρουστά με την Κυριακή Τσακιρίδου και στη συνέχεια στο Δημοτικό Ωδείο Μοσχάτου και Ωδείο Ακρόπολις με δάσκαλο τον Κωνσταντίνο Βορίση. Από το Μάιο του 2004 είναι μέλος της Ομάδας κρουστών «ΗΧΟΔΡΑΣΗ» του Νίκου Τουλιάτου με την οποία έχει λάβει μέρος σε πολλές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, με κορυφαία στιγμή την τελετή έναρξης & λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Το Μάρτιο του 2008 ξεκινά να παρακολουθεί μαθήματα αφρικάνικων κρουστών με τον Αντώνη Παπαδόπουλο και αφρικάνικου χορού με την Άννα Καραμήτσου στην Σχολή Αφρικάνικου Χορού, Μουσικής & Τεχνών STUDIO SELI KANOU. Από την επόμενη χρονιά συνοδεύει στα κρουστά τα μαθήματα αφρικάνικου χορού και είναι μέλος της ομάδας αφρικάνικου χορού & κρουστών SELI KANOU. Τον Δεκέμβριο του 2009 ταξίδεψε στο Μαλί, στη Δυτική Αφρική και παρακολούθησε σεμινάρια αφρικάνικων κρουστών με τους Maré Sanogo και Karim Coulibaly και αφρικάνικου χορού με τον Ibrahim Doumbia και ντόπιους δασκάλους.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αφρικάνικων κρουστών με τους S.Zekoua, I.Toure, K.Diarra, B.Sanogo και αφρικάνικου χορού με τους N.Claire, S.Zekoua, M.Camara, G.Diby, M.Kourouma. Από τον Ιούλιο του 2011 για μία εβδομάδα κάθε χρόνο παρακολουθεί σεμινάρια αφρικάνικων κρουστών με τους H.Dembele, S.Camara, P. A.Diarra, T.Guei, A.B.Dembele, M.Ndiaye, κ.α και αφρικάνικου χορού με τους A.Kouyate, A.Coulibaly, M.Nyakam, F.Camara, S.Dioubate κ.α στο φεστιβάλ Mama Africa Meeting στην Ιταλία. Το καλοκαίρι του 2012 συμμετέχει στις συναυλίες του συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου με τη Μαρία Φαραντούρη στο Sani Festival, στη Χαλκιδική και στο Ηρώδειο στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη “Κατάσταση Πολιορκίας”.
Τιμή μαθήματος: 8 ευρώ
Studio Seli Kanou, Αχιλλέως 53, Μετρό Μεταξουργείο, πληροφορίες: 2105247070, 6932130805



Καλοκαιρινή γιορτή στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος
Άλλη μια δημιουργική χρονιά φτάνει σιγά -σιγά στο τέλος της.
Η καθιερωμένη τους πλέον καλοκαιρινή συνάντηση στην Ακαδημία Πλάτωνος έρχεται και αναμένεται άκρως αφρικανική, για να  δώσει θετική ενέργεια με τον πιο ξεσηκωτικό τρόπο!
Όλοι οι επίδοξοι χορευτές και κρουστοί του African Culture Center - STUDIO SELI KANOU θα περιμένουν  το κοινό  την Πέμπτη 2 Ιουλίου στην Ακαδημία Πλάτωνος  για να μοιραστούν μαζί τους όλα όσα διδάχτηκαν μέσα σε μια ολόκληρη χρονιά!
Ώρα έναρξης: 19:00 (ακριβώς διότι θα μας πιάσει η νύχτα!)

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum