FRESH HOTEL: ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Στο πολύβουο κέντρο της Αθήνας, το Fresh Hotel αντιπροτείνει μία γαλήνια παρένθεση. Υποδέχεται τους φίλους και  πελάτες του ανοίγοντας την φρέσκια, χρωματιστή αγκαλιά του, όπου μπορούν να απολαύσουν ένα από τα 133 δωμάτια, σουίτες και executive rooms, σε μονοχρωματικό, υπερσύγχρονο στυλ. Στην ταράτσα του, μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα, να λιαστούν  στις chaises longues και να απολαύσουν το Αθηναϊκό ηλιοβασίλεμα με ένα cocktail στο Air Lounge. Στο ξενοδοχείο Fresh πρωταγωνιστεί πάνω από όλα ο επισκέπτης.


Το Fresh Hotel βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο όμορφο δημαρχείο, και μόνο μερικά λεπτά περπάτημα από την πλατεία Ομονοίας και την παλιά αγορά. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου παρέχει στους επισκέπτες του εύκολη πρόσβαση σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και άλλους χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος όπως η Ακρόπολη, η περιοχή της Πλάκας και του Ψυρρή, το αρχαιολογικό μουσείο και το κτίριο της Βουλής στην πλατεία Συντάγματος. Δεν είναι απλά ένας χώρος φιλοξενίας, αλλά ένα σημείο αναφοράς του  σύγχρονου πολιτισμού. 
Πριν από έξι χρόνια άλλωστε στο Fresh Hotel παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση "Μία Πορνογραφική Σχέση" , που ούτως ή άλλως διαδραματιζόταν σε ξενοδοχείο. 
Περισσότερα: http://www.freshhotel.gr/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum