Η BARBRA STREISAND GUEST ΣΤΟ AMERICAN HORROR STORY;

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μία φωτογραφία κυκλοφόρησε στα Social Media από το Twitter της Barbra Streisand που προκάλεσε συζητήσεις.


Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο σπίτι της μεγάλης καλλιτέχνιδας και του συζύγου της James Brolin κατά τη διάρκεια soire  που οργάνωσαν , με καλεσμένους τη Lady Gaga που θα πρωταγωνιστήσει στο American Horror Story 5 , το δημιουργό της σειράς Ryan Murphy , τον πρωταγωνιστή του στη νέα του σειρά American Crime Story John Travolta , και τη σύζυγό του τελευταίου  Kelly Preston.
Σε αυτή τη φωτογραφία προστέθηκε και η λήψη που ανέβασε στο λογαριασμό της η ίδια η Gaga, όπου παίρνει μαζί με τη Streisand συγχρονισμένη πόζα αλά Funny Girl.


Μετά από αυτές τις αναρτήσεις άρχισε ένα όργιο φημών για επικείμενη συμμετοχή έκπληξη της Streisand στο American Horror Story 5 με ένα ρόλο γκεστ ή ένα πέρασμα υποδυόμενη τον εαυτό της.
Πολλά θα μπορούσαν να συμβούν σε αυτόν τον κύκλο δεδομένου ότι η αποχώρηση , προσωρινή ή μόνιμη, της Jessica Lange , ώθησε τους δημιουργούς της σειράς σε μία διαφορετική προσέγγιση και φιλοσοφία.

Ούτως ή άλλως επίκειται και το remake του σπουδαίου μιούζικαλ Gypsy με πιθανότερες πρωταγωνίστριες τη Streisand και τη Gaga και σκηνοθέτη-παραγωγό τον Murphy. Οπότε η συγκεκριμένη σύναξη δε θα έπρεπε οπωσδήποτε να πυροδοτήσει φήμες και σενάρια για την εμφάνιση ή μη της Babs στο American Horror Story: Hotel

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum