Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΑΣΘΕΝΗ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ανεξάρτητα από πολιτικές παρατάξεις,   ιδεολογίες και πεποιθήσεις  ορισμένες προσωπικότητες πρέπει να κατεβαίνουν στις εκλογές γιατί είναι χρήσιμο να προσφέρουν. Μια από αυτές είναι ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Εξαδάκτυλος . «Ένας βασικός λόγος που κατεβαίνω υποψήφιος στις εκλογές είναι γιατί μέσα από την παρουσία μου στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, διαπίστωσα ότι η πολιτική ηγεσία υπήρξε… άτολμη σε αυτονόητα πράγματα, όπως η υγεία και η παιδεία. Θα δώσω τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη που ταλαιπωρείται επί χρόνια», είναι το μήνυμα του προέδρου του ΙΣΘ, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’Θεσσαλονίκης με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Μάλιστα ο ίδιος αν και βρίσκεται στην τελευταία αλλά τιμητική θέση του ψηφοδελτίου της δεύτερης μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας πραγματοποιεί «μπαράζ» συναντήσεων με εκπροσώπους τόσο της υγείας, όσο και της παιδείας.                                                                                                                                                          
                                                                                                                   Όπως λέει πήρε τη μεγάλη απόφαση για να προσφέρει με τη σειρά του όσα έχει αποκομίσει από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και να δώσει τη δική του μάχη όχι μόνο για την υγεία της πόλης που «υποφέρει χρόνια» αλλά για όλη την κοινωνία. «Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στην Α’Θεσσαλονίκης με το κόμμα της ΝΔ, πρώτον, γιατί η χώρα μας ταλαιπωρείται επί χρόνια και προσπαθεί να εφαρμόσει την οικονομία της στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές οικονομίες και ταλαιπωρείται μαζί και η κοινωνία. Αυτό μου θυμίζει ασθενή που δεν ακολουθεί τις οδηγίες του γιατρού του! Επίσης, γιατί το τελευταίο επτάμηνο είδαμε για πρώτη φορά την πιθανότητα να γκρεμιστεί αυτό που θεωρούμε αυτονόητο, δηλαδή η ελεύθερη οικονομία και η ελεύθερη κοινωνία μέσα στην οποία λειτουργούμε. Κινδυνεύσαμε να βρεθούμε έξω από το ευρωπαϊκό status στο οποίο έχουμε μεγαλώσει.Ο τρίτος λόγος είναι ότι μέσα από την παρουσία μου στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης διαπίστωσα πάρα πολλές φορές ότι η πολιτική ηγεσία υπήρξε τρομακτικά άτολμη και άκομψη σε αυτονόητα πράγματα. Η υγεία της Θεσσαλονίκης υποφέρει χρόνια. Γι’αυτό και η υγεία μαζί με τη παιδεία πρέπει να είναι πρώτες στη λίστα», τονίζει ο ίδιος.                                   

Περισσότερα:  http://www.karfitsa.gr/2015/09/08/eimai-ypopsifios-me-ti-nd-giati-i-koino/                                                                                       Πηγή: http://www.karfitsa.gr/ , Γιώτα Ρουμελιώτη

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum