Η ΠΡΩΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Η πρώτη Επαγγελματική σχολή για το μιούζικαλ στην Ελλάδα, η σχολή της pmtp method by Sia Koskina, που μετράει πλέον τον 6ο χρόνο λειτουργίας της, μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην Αθήνα ανοίγει φέτος παράρτημα και στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο μουσικό εκπαιδευτικό οργανισμό της βόρειας Ελλάδας, το Ωδείο Βορείου Ελλάδος!
«Σας καλωσορίζουμε στις εγκαταστάσεις του Ωδείου Βορείου Ελλάδος, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 16 στην Καλαμαριά,  σ' έναν άκρως καλλιτεχνικό χώρο που πληροί όλες τις υλικοτεχνικές και κτιριακές προϋποθέσεις ώστε να στεγάσει την πρώτη σχολή μιούζικαλ στην Ελλάδα, προκειμένου οι σπουδαστές μας να μπορούν να αφοσιωθούν με απόλυτη συνέπεια στην τέχνη του μιούζικαλ που εμείς συνειδητά έχουμε επιλέξει να υπηρετούμε και που με χαρά είμαστε σε θέση να προσφέρουμε! Σ' αυτές τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις,  παράρτημα της Επαγγελματικής σχολής Μουσικού Θεάτρου «School of P.M.T.P by Sia Koskina», θα λειτουργεί όλο το χρόνο από τον Οκτώβρη ως τον Ιούνιο , με πρωινά μαθήματα για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια πιο εντατική κι ενδεχομένως αργότερα μια επαγγελματική σπουδή επάνω στο μιούζικαλ και απογευματινά, για όσους θέλουν να γνωρίσουν λίγο περισσότερο το γοητευτικό αυτό είδος τέχνης και να βιώσουν από κοντά τη μαγεία του, καθώς και για τους μικρούς μας φίλους και τους εφήβους, με αξιόλογους συνεργάτες-καθηγητές προσεκτικά επιλεγμένους ώστε να εκπαιδεύσουν τους σπουδαστές επάνω στο πιο σύνθετο και τόσο συναρπαστικό αυτό είδος θεάτρου!» τονίζεται στο σημείωμα των υπευθύνων.
Η διακεκριμένη performer και ιδρύτρια της πρώτης Επαγγελματικής Σχολής Μουσικού Θεάτρου στην Ελλάδα, "School of P.M.T.P.method", Σία Κοσκινά  για άλλη μία φορά ξεναγεί τους ενδιαφερόμενους στο υπέροχο είδος του Musical Theatre,  με το μοναδικό τρόπο διδασκαλίας της! Με σπουδές και υποτροφίες στο εξωτερικό, σε Αγγλία και Αμερική, με μια καριέρα 20 χρόνων σε θεατρικές σκηνές δίπλα σε μεγάλους πρωταγωνιστές, αλλά και δικές της παραγωγές και μια μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία του μιούζικαλ, η Σία Κοσκινά  που έχει καθιερωθεί ως η πιο δυνατή εκπρόσωπος του μουσικού θεάτρου στη χώρα μας, επιστρέφει στη γενέτειρά της φέρνοντας μαζί και τη μοναδική και κατοχυρωμένη μέθοδο διδασκαλίας PMTP method by Sia Koskina!


ΤΜΗΜΑΤΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ
PMTP FREE COURSE MUSICAL STUDIES
•        PRE-PRO COURSE: Εντατικό-Προπαρασκευαστικό τμήμα προκειμένου ο σπουδαστής να δώσει εξετάσεις σε επαγγελματική σχολή, όπως της Αθήνας για το  PMTP 3 YEARS FULL COURSE, ή κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
•        MUSICALFACTORY: Εργαστήρι μιούζικαλ για ηθοποιούς που θέλουν να καλλιεργήσουν την τεχνική του Song & Dance
•        MUSICAL & CABARET TECHNIQUE :Τμήμα ενηλίκων με μάθημα χορού, τραγουδιού & μιούζικαλ
•        TEEN`S STUDIO: Μιούζικαλ για εφήβους από 13-17 ετών. Μαθήματα χορού, τραγουδιού, υποκριτικής & p.m.t. performance
•        MUSICAL ZOO: Μιούζικαλ για τους μικρούς μας φίλους, με χορό, τραγούδι και θεατρικό παιχνίδι, 7-12 ετών

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
PRE-PRO COURSE
Πρόκειται για ένα εντατικό εργαστήρι μιούζικαλ  που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να  ακολουθήσουν μια επαγγελματική εκπαίδευση επάνω στην τέχνη του μιούζικαλ και να προετοιμαστούν ώστε να δώσουν εξετάσεις για το FULL TIME COURSE (τμήμα επαγγελματικής κατάρτισης) της pmtp method by Sia Koskina στην Αθήνα ή για κάποιο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
Οι σπουδαστές ασκούνται ένα τρίωρο καθημερινά και συστηματικά στο χορό, το τραγούδι, την Υποκριτική και το Μιούζικαλ ακουλουθώντας ένα  εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας, το λεγόμενο «PRE-PROFESSIONAL COURSE» ώστε να κατακτήσουν το απαιτούμενο επίπεδο που θα τους επιτρέψει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της τριετούς φοίτησης σε κάποια Επαγγελματική σχολή.
****Η P.M.T.P είναι μια ολοκληρωμένη σχολή που έχει ιδιαίτερη σημασία να παρακολουθείται με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η μέθοδος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αδιάλειπτη προσέλευση των μαθητών, μια που για να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, απαιτείται συστηματική σπουδή και παρακολούθηση,  κάτι που η P.M.T.P. διασφαλίζει χάρη στο σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας σε όλα τα μαθήματα, κάνοντας πράξη τη θεωρία και δίνοντας συνεχή κίνητρα ενδιαφέροντος στους μαθητές.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ  :  ΧΟΡΟΣ :ΜΠΑΛΕΤΟ,COMMERCIAL JAZZ, FOSSE STYLE DANCING ΤΡΑΓΟΥΔΙ :  ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ: ΘΕΩΡΙΑ, ΣΟΛΦΕΖ, ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑΣ(προαιρετικά) YΠOKΡITIKH:  ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΞΕΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ,  ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ MUSICAL THEATRE PERFORMANCE: ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ, CABARET TECHNIQUE,  ROCK OPERA GUEST TEACHINGS(Προσφέρονται από καλεσμένους καθηγητές σε τακτά χρονικά διαστήματα)

MUSICAL FACTORY

Απευθύνεται σε ηθοποιούς που θέλουν να καλλιεργήσουν το χορό, το τραγούδι και τη σκηνική τους παρουσία, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις όλο και περισσότερο απαιτητικές ακροάσεις των επιτυχημένων θιάσων που ζητούν πλέον από τους performers το triple threat, δηλαδή να παίζουν, να τραγουδούν και να χορεύουν ταυτόχρονα!
Πρόκειται, λοιπόν, για ένα τμήμα που προσφέρει για τρεις φορές την εβδομάδα, από τρεις ώρες καθε μέρα, μαθήματα συμπυκνωμένης γνώσης και άσκησης σε τραγούδι και χορό(τεχνική του Song & Dance) !

MUSICAL & CABARET TECHNIQUE
Ένα εβδομαδιαίο τμήμα μιούζικαλ για όσους και όσες επιθυμούν να γνωρίσουν λίγο περισσότερο το συναρπαστικό αυτό είδος θεάτρου, να βιώσουν λίγη από τη μαγεία του και να τονώσουν την αυτοπεποίθεσή τους, βελτιώνοντας την κίνηση και καλλιεργώντας το τραγούδι και τον αισθησιασμό τους! Χορογραφίες από αγαπημένες ταινίες όπως Chicago, Cabaret, Moulin Rouge, Nine, Burlesque, Rocky Horror Show, La Cage aux Folles κ.α, διδάσκονται με αυθεντικό βηματολόγιο και μετατρέπουν τους σπουδαστές σε πραγματικούς performers του μιούζικαλ!


TEEN`S STUDIO
Πρόκειται για ένα οργανωμένο τμήμα μιούζικαλ, που απευθύνεται σε εφήβους από 13 έως 17ετών,  που για μιάμιση ώρα την εβδομάδα, τους προσφέρει τη δυνατότητα καλλιτεχνικής ανάπτυξης και δημιουργικής εκτόνωσης, χαράς & διασκέδασης!
Οι έφηβοι καλλιεργούν το χορό, το τραγούδι και την υποκριτική τους ικανότητα μέσα από αγαπημένα μιούζικαλ όπως: Grease, Mamma mia, Fame, Dirty Dancing, High School Musical, Glee κ.α. Επίσης, διδάσκονται την τεχνική του song & dance, επάνω σε χορευτικά τραγούδια των πιο αγαπημένων pop stars: Beyonce, Christina Aguilera, Justin Timberlake, Rihanna, Michael Jackson, Ricky Martin, Jennifer Lopez κ.α.
«...διότι για να αναπτυχθούν σωστά οι δεξιότητές τους, ώστε να πετύχουν υψηλότερους στόχους κατά την ενηλικίωσή τους, θα πρέπει η εκπαίδευσή τους να ξεκινά από τα νεανικά τους χρόνια, ακριβώς όπως συνηθίζεται και στο εξωτερικό!»
MUSICAL ZOO
Οργανωμένα  τμήματα  χορού και τραγουδιού που απευθύνονται σε παιδιά  7 έως 12 ετών, όπου για δυο ώρες την βδομάδα τους προσφέρεται η δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από την τέχνη, να εκτονώσουν δημιουργικά την ενέργειά τους, να αποκτήσουν πειθαρχία και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους ! Για τους μικρούς μας φίλους, επιλέγουμε χορογραφίες και τραγούδια από τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια της Disney: Η πεντάμορφη και το Τέρας, Αλαντίν, Η μικρή γοργόνα, Ο βασιλιάς των λιονταριών κ.α, αλλά και κλασικά μιούζικαλ όπως Η μελωδία της ευτυχίας, Ο βασιλιάς κι εγώ, Άννυ κ.α, ώστε τα παιδιά να δεχθούν πολλαπλά ερεθίσματα από διαφορετικά είδη μουσικής και να εξελίξουν την μουσική τους παιδεία, την προσωπική κρίση και αισθητική!Χρήσιμα web links
www.facebook.com/   Επαγγελματική Σχολή Μουσικού Θεάτρου
www.facebook.com/  p.m.t.p.official page (musical theatre arts, seminars & workshops)www.facebook.com/School of p.m.t.p.method by Sia Koskina
      you tube channel: PMTPGr (για βίντεο από παραστάσεις και μαθήματα)

•        PMTP FREECOURSE SHOWCASE 2015/ TEASER
•        PMTP FULL COURSE SHOWCASE 2015/
                              


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου