Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΠΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ ΤΑ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Aνήμερα της δεύτερης ονομαστικής εορτής της σκηνοθέτου  Αθηνάς (Αικατερίνης) Παππά , την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της παράστασης «Οικογενειακά Μπουκώματα-Nobodys Perfect» στο L.A. Theater της Αθήνας.
Η Αθηνά Παππά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενώνει τις δημιουργικές της δυνάμεις με πρώην μαθητές της, αυτή τη φορά με το Βαλεντίνο Τσίλογλου που υπογράφει το κείμενο και τις  Χριστίνα Θωμαίδου και Νεφέλη Τουλιάτου που πρωταγωνιστούν. Ενώ συναντά ξανά το Βαγγέλη Ρασσιά που έχει σχεδιάσει τους φωτισμούς και τη Μαριλίζα Rendl που ανέλαβε τη σκηνογραφική επιμέλεια.



Η σκηνοθετική γραμμή της  συγκεκριμένης παράστασης ,ανατρέποντας τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα ,οδήγησε στη δημιουργία μιας διασκευής και δραματουργικής επεξεργασίας στηριζόμενης στο γκροτέσκο, με σαφείς αναφορές στον παλιό, ελληνικό, σουρεαλιστικό κινηματογράφο. Επιπλέον, τα σκηνικά, τα κοστούμια, η μουσική και ο φωτισμός συμπρωταγωνιστούν με τους χαρακτήρες του έργου ενισχύοντας την αισθητική αυτή.
Στόχος της παράστασης είναι να ψυχαγωγήσει, αλλά και να περάσει το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας του άλλου, ο οποίος δεν είναι αποδεκτός σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα της ελληνικής οικογένειας, γιατί έτσι κι αλλιώς "κανείς δεν είναι τέλειος"!



Συντελεστές
Σκηνοθεσία - Δραματουργική επεξεργασία: Αθηνά Παππά
Κείμενο: Βαλεντίνος Τσίλογλου
Πρωτότυπη μουσική: Dna (Μιχάλης Νιβολιανίτης, Αλέξανδρος Χρηστάρας)
Σκηνογραφική επιμέλεια: Μαριλίζα Rendl
Φωτισμοί - Φωτογραφία: Βαγγέλης Ρασσιάς
Κοστούμια: Αθηνά Παππά
Βοηθός Σκηνοθέτη: Σταύρος Μαρκουλάκης
Studio Επεξεργασίας Ήχου : Dna Lab




Τρία νέα παιδιά, ο Σωτήρης, η Σύλβια και ο Φρέντυ σχηματίζουν μια "κολεκτίβα" δημιουργώντας μια ανορθόδοξη οικογένεια. Η αρμονική τους συνύπαρξη αναστατώνεται μετά από τη ξαφνική εμφάνιση μιας εκρηκτικής περσόνας της μητέρας του Σωτήρη. Απρόσμενες καταστάσεις και καινούργια πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή και στο σπίτι τους και ανατρέπουν τα πάντα!
Διανομή:
Χριστίνα Θωμαίδου
Χριστίνα Κοροβίλα
Σταμάτης Πακάκης
Νεφέλη Τουλιάτου
Βαλεντίνος Τσίλογλου
Δημήτρης Τσολάκης

Τα "Οικογενειακά Μπουκώματα - Nobody's perfect" έχουν προγραμματισμένη πρεμιέρα  Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 21.15 στο L.A. (Life n' Art) Theater  Κωνσταντινουπόλεως 82 , Κεραμεικός 104 35
Παραστάσεις: κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Φοιτητικό: 8 ευρώ
Ατέλειες/Ανέργων : 5 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων (L.A Theater) :  210 5789337
Προπώληση εισιτηρίων:  Viva.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum