ΑΝΘΗ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ : Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μία νέα και ταλαντούχα συγγραφέα, την Ανθή Παπαργυρίου, συστήνει στο βιβλιόφιλο κοινό και όχι μόνο ο εκδοτικός οίκος Αρισταρέτη.
Το πρώτο συγγραφικό πόνημα της Παπαργυρίου είναι μυθιστόρημα και φέρει τον εύγλωττο τίτλο «Η Γραμμή των Δύο Παρά Τέταρτο» που  παρουσιάζεται επίσημα για πρώτη φορά το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στον Βιβλιοφόρο, στη Θεσσαλονίκη.




Ομιλητές στην εκδήλωση που συνοδεύει την παρουσίαση είναι ο δημοσιογράφος Περικλής Στέλλας, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης-θεατρικός συγγραφέας Ιωάννης Κυφωνίδης, ο ποιητής Βασίλης Σαμοίλης, ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων φιλολόγων και λογοτέχνης Γιάννης Τζανής, η ταξιδεύτρια Ευγενία Παπανικολάου, η δύτρια  Έλενα Παπαδοπούλου, ο ποιητής-εκδότης Δημήτρης Σταυρακάκης και η Αγγελική Ραυτοπούλου που έχει την οργάνωση και παρουσίαση.

«Είναι που σκέφτεσαι κάποια στιγμή τι είναι το σημαντικό. Και απλά ξυπνάς μια μέρα, βροχερή, ηλιόλουστη, κρύα, ζεστή, δεν έχει σημασία και ξέρεις ότι πρέπει να φύγεις. Είναι απλά αυτή η στιγμή. Δεν ξέρεις για πού. Δεν ξέρεις για ποιόν. Κουβαλάς μόνο το Θεό μαζί σου. Έναν παράξενο Θεό. Που ξέρει μόνο ν’ αγαπάει. Έναν Θεό που θα σε προστατέψει όσες φορές κι αν αμαρτήσεις. Έναν Θεό που ξέρει να ακούει, ξέρει να συζητάει. Έναν Θεό που θα σε σκεπάσει στα σίγουρα όταν κρυώσεις, που θα σου δώσει ένα χέρι βοηθείας για να κρατηθείς. Ναι, υπάρχει κι αυτός ο Θεός. Είναι ο Θεός που θα σε χορέψει μια βραδιά σ΄έναν ξάστερο ουρανό. Είναι ο Θεός που θα σε οδηγήσει στο πρώτο σου φιλί. Είναι ο Θεός που θα σου χαμογελάσει σε μια δύσκολη μέρα σου.» Το απόσπασμα αυτό δίνει και το συγγραφικό στίγμα της Παπαργυρίου.



Όσες και όσοι επιθυμούν μπορούν να παραγγείλουν το βιβλίο σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο δίνοντας τα εξής τηλεφωνικά νούμερα 6948521146-6972195932. 


Μπορούν επίσης να στείλουν την παραγγελία τους στο mail  aristaretiekdosis@yahoo.gr  ή να δώσουν  τηλεφωνική παραγγελία.

ΑΡΙΣΤΑΡΕΤΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ: https://www.facebook.com/Aristaretiekdosis/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum