ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ CHICA CLOTHING

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Μια νέα φρέσκια πρόταση στο χώρο της μόδας που προσφέρει fashionable και ποιοτικά ρούχα, εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, σε προσιτές τιμές κάνει το κατάστημα Chica που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη.  Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, αυτές τις τρεις  μαγικές λέξεις στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί κανένα κορίτσι, προσφέρει το συγκεκριμένο κατάστημα που λειτουργεί και ως e-shop.  Στο Chica Clothing μπορεί  κάθε κορίτσι να ανακαλύψει όλα όσα την  κάνουν να χαμογελάς όταν ανοίγει την ντουλάπα της.
Με συνεχείς παραλαβές και πολλά καινούρια looks κάθε μέρα, τo Chicα ντύνει όλες τις κοπέλες που θέλουν να είναι στυλάτες και sexy, δίνοντας τους τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που τους ταιριάζουν.  Στο Chica κάθε κοπέλα αισθάνεται μοναδική και ξεχωριστή.
Το κατάστημα Chica λειτουργεί από το 1996  υπό την εταιρική ονομασία Κουτσουμπίδης Ε. & ΣΙΑ ΟΕ. Το ChicaClothing.com αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας και λειτουργεί από το 2013.
Ο όρος Chica είναι ισπανικής καταγωγής και σημαίνει κορίτσι. Το Chica Clothing δραστηριοποιείται ακριβώς πάνω στον όρο αυτό. Τα νεανικά γυναικεία ρούχα και παπούτσια.
Εδώ και μια δεκαετία κύριος στόχος τους είναι να βρίσκουν να φέρνουν  τα καλύτερα σε ποιότητα και τιμή ρούχα και παπούτσια για τις νέες κοπέλες.
Καθημερινά, από τα δύο καταστήματα τους ,  βρίσκονται  κοντά τους  για να τις βοηθήσουν  σε όποια απορία έχουν  σχετικά με τη γυναικεία ένδυση.



Το κατάστημα βρίσκεται πια σε νέα διεύθυνση : Σαλαμίνος 5, Λαδάδικα
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους  τηλεφωνικά στο 2310.262807 ή να στείλουν μας e-mail από την φόρμα επικοινωνίας που θα βρουν στο :  http://www.chicaclothing.com/
για να αξιοποιήσουν και το e-shop, ειδικά όσες βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης, διότι η συγκεκριμένη εταιρία απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο,  αλλά και σε γυναίκες, ομογενείς και μη, που ζουν στο εξωτερικό, εντός Ευρώπης.




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum