ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΟΥΤΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ «SWIM OR DIE».

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Την πρώτη πρώτη τους βουτιά για το 2016 τα «Ρεπανάκια» της ομάδας Swim Or Die δεν την έκαναν στην πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Καλαμαριάς, αλλά στα «Μυκονιάτικα» στην Ν.Καλλικράτεια Χαλκιδικής.






Με τη θερμοκρασία στη θάλασσα να είναι στους 14 βαθμούς Κελσίου και την εξωτερική μόλις στους 2 , τα «κολυμβητικά τέκνα» του προπονητή μαραθώνιας κολύμβησης Νικόλα Ρεπανά αψήφησαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το  κρύο και έπεσαν μέσα στη θάλασσα για την πρώτη τους επίσημη βουτιά, το θαλάσσιο βάπτισμα του 2016.
















Ακολούθησε η κοπή της πίττας που φτιάχτηκε με ειδική παραγγελία της εορτάζουσας Βίκυς Κωνσταντινίδου  για 2016 SWIM OR DIE οικογενειακές ευχές  με το τυχερό φλουρί να πέφτει στον Κωνσταντίνο Λέτσο.




Την κοπή συνόδευσαν σπιτικό τσίπουρο και ζεστό κρασί Gluehwein  με φρούτα και κανέλλα, αλλά και σοκολατόπιττες, αλμυρά πιτάκια και άλλα εδέσματα αλμυρά και γλυκά για την περίσταση.






Χρέη φωτογράφου εκτέλεσαν η Κατερίνα Σιδηροπούλου, η Βίβιαν Διαβάτη,  η Δέσποινα Ιωαννίδου και ο Γιάννης Τσαβδαρίδης.



Οι περισσότεροι συνέχισαν στην πισίνα του κολυμβητηρίου της Καλαμαριάς για να ευχηθούν από κοντά και πάντα μέσα στο νερό στον προπονητή τους Νικόλα Ρεπανά, αλλά και στους άλλους συναθλητές τους που βρίσκονταν ήδη εκεί. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum