ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ARGO

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Μία μεγάλη ευκαιρία  παρουσιάζεται στην Ελλάδα να πάει καλά ξανά στο διαγωνισμό της EUROVISION με τους ARGO που προέκυψαν από τους EUROPOND με την προσθήκη δύο μελών, ενός εκ των οποίων είναι η καλλονή και ταλαντούχα Maria Elbrus που μόνο καλές κριτικές έχει αποσπάσει τα τελευταία χρόνια για τις εμφανίσεις της στις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης.
Όχι ότι η πρώτη  ερμηνεύτρια των EUROPOND και ARGO , η Χριστίνα Λαχανά δεν είναι κουκλάρα  και φωνάρα. Απλά η Elbrus έχει ήδη συζητηθεί για  τις διασκευές γνωστών τζαζ, σώουλ και σουίνγκ τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει.
Όλα τα παιδιά που απαρτίζουν την Ελληνική μπάντα είναι ταλαντούχα και ανερχόμενοι επαγγελματίες που έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό μέσα από τα social media και το youtube.


Το ατού τους είναι ότι το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν και θα παρουσιάσουν  θα είναι πρόταση, θα είναι αυθεντικό, original. Μία μείξη χιπ χοπ και ποντιακής λύρας. Με Ελληνικούς, Αγγλικούς , αλλά και για πρώτη φορά στη σκηνή της EUROVISION Ποντιακούς στίχους. Άλλωστε είναι η μητρική τους γλώσσα, αυτή που τους έμαθαν οι γονείς τους και οι παππούδες τους, ως Πόντιοι από την πρώην Σοβιετική Ένωση.
Αυτό το στοιχείο, το Ποντιακό, θα συγκινήσει τους χιλιάδες Πόντιους που ζουν στην Ευρώπη, αλλά και όλους τους Έλληνες της Διασποράς που ζουν στις χώρες της Ευρώπης. Και θα έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν δυναμικά μέσω του televoting την  Ελλάδα  που από φέτος δεν συμψηφίζεται με την ψήφο των επιτροπών για να βγει ο μέσος όρος, αλλά προστίθεται αυτούσιο στις ψήφους των επιτροπών. Είναι η πιο δίκαιη μοιρασιά επιρροής επιτροπών και κοινού που έγινε ποτέ στο διαγωνισμό.
Η Ελλάδα οφείλει να στηρίξει τη συμμετοχή της , παρά τις όποιες αντιδράσεις που εκφράστηκαν για τον τρόπο επιλογής από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή. Αλλά όπως και να έχει είναι η καλύτερη κίνηση από θέμα marketing που έκανε τόσο απλά και αβίαστα η ΕΡΤ.
Μέλη : Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), Βλαδίμηρος Σοφιανίδης (τραγούδι),  Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα),  Ηλίας Κεσίδης (φωνητικά – κρουστά). Συμμετέχουν η Μαρία Elbrus (φωνητικά) και ο Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι)

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum