BEETROOT@EUROVISION?

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Δύο μέρες απέμειναν μέχρις ότου παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΡΤ το βίντεο κλιπ της Ελληνικής συμμετοχής στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στη Στοκχόλμη. Μέσω του βίντεο κλιπ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και το ίδιο το τραγούδι που τιτλοφορείται UTOPIAN LAND και το ερμηνεύει το συγκρότημα ARGO που προέκυψε από τη Ποντιακή  συγκρότημα EUROPOND.
Σύμφωνα με πληροφορίες την επιμέλεια του βίντεο κλιπ αλλά και της σκηνικής παρουσίας της Ελληνικής συμμετοχής θα έχει η βραβευμένη στην Ευρώπη ομάδα BEETROOT που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
Είναι η ίδια ομάδα που υπέγραψε το πρόμο βίντεο της νικηφόρας υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014.
Είναι μια ομάδα που εμπιστεύτηκε ο ίδιος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και οι τότε αρμόδιοι αντιδήμαρχοί του Μαρία Πασχαλίδου και Σπύρος Πέγκας. Είναι μια ομάδα που εκφράζει μια νέα αισθητική, μια αισθητική που επιχειρεί η ίδια η πόλη να συνδεθεί μαζί της. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως πρωταγωνιστικό ρόλο στο βίντεο κλιπ θα έχει η ποντιακή λύρα και τα μουσικά όργανα και όχι τα πρόσωπα του συγκροτήματος.


Εάν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, θα πρόκειται για μία πολύ εύστοχη επιλογή, για μια ακόμη πολύ θετική εξέλιξη σχετικά με τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας που αποτελεί και επιλογή του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή.
Μέχρι αυτή τη στιγμή αυτή η επιλογή έχει κερδίσει πολλούς πόντους σε επίπεδο διαφήμισης, μάρκετιγκ και μηντιακής αντίδρασης.
Έχει ήδη συζητηθεί, σχολιαστεί και αναλυθεί και το μόνο που απομένει είναι να παρουσιαστεί το ίδιο το τραγούδι.
Περισσότερα για την ομάδα BEETROOT:

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum