Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΟΥΜΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο...ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ....!!!

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

H Βαρβάρα Δουμανίδου είναι πλέον το talk of the town της καλλιτεχνικής Θεσσαλονίκης. Η έμπνευση, η ευρηματικότητα και η δημιουργικότητα της δεν έχουν πλέον όρια και οι παραστάσεις της έχουν πια το δικό τους κοινό στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Μετά από δύο τουλάχιστον πολυπαραγωγικά χρόνια με ρόλους εντός κι εκτός σκηνής ως ηθοποιός και σκηνοθέτης σε ιδιαίτερους χώρους της Θεσσαλονίκης, όπως στο Black Box,το Μπενσουσάν Χαν, το Αυλαία, με παραστάσεις όπως το Κορίτσι μέσα στο Σπίτι και ο Ματωμένος Γάμος αλλά και στην Αθήνα στο Θέατρο Αλκμήνη με την Τυφλόμυγα , η Δουμανίδου απέδειξε πως πέρα από ταλέντο και αισθητική το θέατρο απαιτεί χρόνο, κόπο, αφοσίωση, δουλειά.


Παρόλα αυτά βρήκε χρόνο και πέρυσι και φέτος να σκηνοθετήσει στο Αριστοτέλειον τα Θεατρικά Κουλτουροβραβεία Θεσσαλονίκης.


                                       ΦΩΤΟ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

Επικεφαλής στο Θέατρο του Άλλοτε , αλλά και στο Εργαστήρι Θεατρικής Ονειροπλασίας Αιθερόπλοο η Δουμανίδου κλέβει φέτος την παράσταση με το Ματωμένο Γάμο του Λόρκα που έστησε με avant garde διάθεση αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από κοινό και ειδικούς.





Θέατρο του Άλλοτε :https://www.facebook.com/theatreofaforetime/?fref=ts




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum