O ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Νικόλας Νικολαίδης. Εκτός από συνονόματος του πολύ σημαντικού και πολυσυζητημένου  Έλληνα δημιουργού, αποτελεί ακόμη  μία πολυσχιδή καλλιτεχνική προσωπικότητα της Θεσσαλονίκης , με θητεία στο θέατρο, τη μουσική, αλλά και τη Μουσική Τεχνολογία , και με σπουδές μάλιστα στο πανεπιστήμιο Swansea Metropolitan της Ουαλίας.



Φέτος υποδύεται με πειστικότητα , σύνεση , μέτρο και ρυθμό  τον πατέρα της νύφης στο Ματωμένο Γάμο που σκηνοθετεί η Βαρβάρα Δουμανίδου για το Θέατρο του Άλλοτε στο Θέατρο Αυλαία της Θεσσαλονίκης.
Με το Θέατρο του Άλλοτε και τη Βαρβάρα Δουμανίδου συνέπραξε με επιτυχία και στην παράσταση “Κάτω Κόσμος”.




Πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε και τυπικά τα γυρίσματα για την ταινία του Βασίλη Τσικάρα “Έξοδος 1826” που ήδη έχει προκαλέσει συζητήσεις , ενώ τo 2015 ξεχώρισε  με την ερμηνεία του στη μουσικοθεατρική παράσταση των Λιόλιου-Τσικάρα MADMIX.




Το 2014 πρωταγωνίστησε στην κωμωδία Κωδικός ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΝΤΑ με το Θέατρο Άρατος, ενώ για αρκετό καιρό συνεργάστηκε και με το STUDIO NEMEΣH. Το τρισυπόστατο της υποκριτικής, της μουσικής και της μουσικοτεχνολογίας αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αρετές του και φανερώνει τις δυνατότητες και τις προοπτικές του στο χώρο. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum