ME THN ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ "ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ"

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Με την αποδοχή κοινού και ειδικών έκαναν πρεμιέρα "Οι πληγές του ανέμου" του Juan Carlos Rubio, στο θέατρο Σταθμός, σε μετάφραση Μαρίας Χατζηεμμανουήλ και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρόδη. 




Τόσο οι ηθοποιοί Θοδωρής Ανθόπουλος & Κωνσταντίνος Ρόδης, όσο και οι “κρυφοί” συμπρωταγωνιστές τους Δάνης Κατρανίδης με τη φωνή του και Νέλλη Γκίνη με την τραγουδιστική της ερμηνεία αποζημίωσαν τους θεατές και τους κριτικούς. Ο Κατρανίδης ακούγεται στη φωνή του πατέρα ενώ η Γκίνη ερμηνεύει το τραγούδι της παράστασης σε μουσική Φώτη Ματζαρίδη και στίχους του σκηνοθέτη.


Τα τελευταία τρία χρόνια η παράσταση του έργου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Lara της Μαδρίτης, σε σκηνοθεσία του συγγραφέα, με τη σπουδαία ηθοποιό Κίτι Μάνβερ να υποδύεται τον ρόλο του Χουάν. Η παράσταση έχει περιοδεύσει και σε πολλές πόλεις της Ισπανίας. Τον Αύγουστο του 2016 άρχισαν τα γυρίσματα για την ομώνυμη ταινία που βασίζεται στο θεατρικό έργο, σε σενάριο και σκηνοθεσία του συγγραφέα, με τους ίδιους πρωταγωνιστές που την έκαναν μεγάλη θεατρική επιτυχία.



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum