ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "NAKED LUNCH ...2? "

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Το καλλιτεχνικό φωτογραφικό πρότζεκτ ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ επιστρέφει με τη νέα του εκδοχή “ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ...2?” , αυτή τη φορά στο ART BAR  της Θεσσαλονίκης BAU’S.






Το κόνσεπτ και το σχεδιασμό της νέας καμπάνιας και έκθεσης υπογράφει η ομάδα του FASHIONART LOVER , σε σκηνοθετική-καλλιτεχνική επιμέλεια του Ιωάννη Κυφωνίδη, συντονισμό και οργάνωση παραγωγής της Χριστίνας Τζώρτζη και επιμέλεια παραγωγής των Βαγγέλη Μπόλα και Φίλιππου Ρουμελιώτη του BAU’S. Αυτή τη φορά θα φωτογραφηθούν 17 άτομα, ανάμεσά τους ηθοποιοί, μουσικοί, αθλητές, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, επιστήμονες, συγγραφείς και μπάρμαν, ενώ τα έργα θα είναι συνολικά 15, εμπνευσμένα από το διήγημα του Ουίλιαμ Μπάροους “ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ” και την ομότιτλη κινηματογραφική ταινία του Ντέηβιντ Κρόνενμπεργκ.





Το άνοιγμα της έκθεσης , που γίνεται για καλό σκοπό και με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα AIDS, έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου. Στη διάρκεια των “εγκαινίων” θα εξελιχθεί και μία θεατρικού τύπου performance , ανάλογης θεματολογίας.
Αυτές τις μέρες γίνονται πρόβες και δοκιμές, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει η φωτογράφιση των συμμετεχόντων στους χώρους του BAU’S.
Tα αντικείμενα και οι αντίκες που θα χρησιμοποιηθούν στη διάρκεια των φωτογραφικών λήψεων είναι από την ιδιωτική συλλογή της Κυριακής Γραικού.
Προς το παρόν οι μόνες λήψεις που είναι διαθέσιμες προέρχονται από mobile camera και είναι από τις πρόβες και δοκιμές.


Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.
Official Bau's Fb Page : https://www.facebook.com/bausartbar/


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum