ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ..."ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ: SWIM OR DIE"

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Η παράσταση “Ναυαγοσώστες : Swim or Die” που παρουσιάστηκε με επιτυχία τον περασμένο Μάιο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης επιστρέφει , σύμφωνα με πληροφορίες , σε μία από τις πιο δημοφιλείς θεατρικές σκηνές της πόλης τον Απρίλιο του 2017.
Λεπτομέρειες για το χώρο και τις ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στο τέλος της χρονιάς. 


Η παράσταση βασίζεται στο ναυτικό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη “Οι Ναυαγοσώστες” που αυτή τη φορά θα αποδοθεί εξ'ολοκλήρου στην αυθεντική Παπαδιαμάντεια γλώσσα σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Κυφωνίδη.
Τη σκηνή θα μοιραστούν η Αθηνά Νάννου ως αφηγήτρια και μουσικός και η κολυμβητική ομάδα Swim or Die σε χορογραφημένες κολυμβητικές κινήσεις του προπονητή τους Νικόλα Ρεπανά.


Την πρωτότυπη μουσική υπογράφει η αφηγήτρια της παράστασης, ενώ το οπτικό υλικό που θα προβάλλεται στο προτζέκτορα επιμελείται ο Δημήτρης Γιουζέπας, που έχει και την ευθύνη για το τρέηλερ, την αφίσα και τις φωτογραφίες της παράστασης.



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τον Ιανουάριο του 2017 αναμένεται να κυκλοφορήσει στο YouTube και το Vimeo το επίσημο βίντεο κλιπ με το soundtrack της performance σε μοντάζ, επεξεργασία και επιμέλεια του Δημήτρη Γιουζέπα. 

OFFICIAL TRAILER @ VIMEO

Ναυαγοσώστες - swim or die / trailer on Vimeo


https://vimeo.com › Dimitris Giouzepas › Videos





OFFICIAL TRAILER @ YOUTUBE







ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ













Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum