ART BAR BAU'S @ THESSALONIKI

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ένας από τους ωραιότερους και πιο ζεστούς πολυχώρους της Θεσσαλονίκης είναι το Art Bar Bau’s , με οικοδεσπότες το Φίλιππο Ρουμελιώτη και το Βαγγέλη Μπόλλα.
Είναι αγαπημένο στέκι των καλλιτεχνών , αλλά και των αρχιτεκτόνων και πολλών επαγγελματιών της πόλης, ενώ η φήμη του έχει εξαπλωθεί στην Αθήνα , αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.




Αγκαλιάζει όλους τους καλλιτέχνες και δίνει βήμα ειδικά στους νεότερους και ανερχόμενους να εκφραστούν. Φιλοξενεί εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής, περφόρμανς, παραστάσεις, μουσικές βραδιές , ενώ διοργανώνει θεματικά πάρτυ, από γαστριμαργικά μέχρι ενδυματολογικά.





Διαθέτει ευγενικό προσωπικό και πολύ ενημερωμένους dj’s με προεξάρχουσα τη Georgia P, κατά κόσμον Γεωργία Παπαδοπούλου.




Συμμετέχει σε κοινωνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ενώ στηρίζει στην πράξη κοινωνικές ομάδες όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά ακόμη και από την Αφρική.



Τα δύο τελευταία χρόνια η παρέα του Bau’s καλύπτει τα δίδακτρα 2 παιδιών της Ουγκάντα, του Moses (13) και της Margret (11) και στόχος τους είναι όχι μόνο να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους αλλά και να αναλάβουν
περισσότερα παιδιά.
Ρουμελιώτης και Μπόλλας αποδεικνύουν περίτρανα και έμπρακτα τι σημαίνει να αγαπάς αυτό που κάνεις και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.






Διεύθυνση: Πλ. Ναυαρίνου 5 & Λόρδου Βύρωνα
Τηλέφωνο: 231 022 6407
Email: bausbar@hotmail.com
Fb Page: https://www.facebook.com/bausartbar/







Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum