Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΡΑΧΥΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ο Στέλιος Βούλγαρης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1972. Αποφοίτησε από το 11ο Λύκειο 40 Εκκλησιών με άριστα και εισήχθη με πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1991. Αποφοίτησε το 1997 με βαθμό 8.




Μετά απο πολυετείς μεταπτυχιακές σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σήμερα είναι υπεύθυνος του Κέντρου Βραχυθεραπείας Προστάτη της Euromedica Κυανούς Σταυρός και επίσης επιστημονικός συνεργάτης της Ουρολογικής Κλινικής του ΓΝΘ "Ιπποκράτειο".Είναι παντρεμένος με τη Σαμάνθα Στόουκς δημοσιογράφο και εκδότρια και έχουν δύο κορίτσια τη Φαίδρα και την Αριάδνη.




Ουρολογικό Ιατρείο Στέλιου Βούλγαρη
Τσιμισκή & Χρυσ. Σμύρνης 21 (είσοδος απο Χρυσ. Σμύρνης) - 2ος όροφος
TK 546 22 Θεσσαλονίκη
Τηλ/Fax 2310 260 950
Κιν 6984 020908
Το ιατρείο διαθέτει μηχάνημα υπερήχων εξοπλισμένο με όλες τις ειδικές κεφαλές που επιτρέπουν την εξέταση των οργάνων του ουροποιητικού συστήματος (νεφρών, ουροδόχου κύστεως, προστάτη, όρχεων). Ο Στέλιος Βούλγαρης κατέχει άδεια εκτέλεσης υπερήχων ειδικότητας Ουρολογίας από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Επίσης υπάρχει ουροροόμετρο και όλος ο εξοπλισμός για τη διενέργεια μικροεπεμβάσεων.
Το ιατρείο λειτουργεί με συνεχές ωράριο από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα), μόνο με ραντεβού
http://www.urology.com.gr/6111F7F3.el.aspx


Περισσότερα: http://www.urology.com.gr/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum