Η "ΕΛΠΙΝΙΚΗ" ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Η νέα Παιδική σειρά Λογοτεχνίας απ'τις Εκδόσεις Όστρια με τίτλο “Ελπινίκη : Φωνές και Ψίθυροι στο Μουσείο της Ακρόπολης” φέρει την υπογραφή του ηθοποιού -συγγραφέα Ζήση Παπαιωάννου και κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας, της Κύπρου, ακόμη και της Γερμανίας. Το εν λόγω συγγραφικό του έργο αριθμεί 50 σελίδες..η ιστορία του τιτλοφορείται <Φωνές και Ψίθυροι στο Μουσείο της Ακρόπολης>> ,όπου έχουν συμπεριληφθεί και οι ασκήσεις του <<Παίζοντας με τον Πολιτισμό>> έτσι ώστε να το καθιστά πιο διαδραστικό.
Είναι μία νέα έκδοση που έρχεται να επιβεβαιώσει το έργο που κάνει η γενιά της «κρίσης»η δική του γενιά στη Νέα Ελληνική Λογοτεχνία.

Περίληψη

Η μικρή εξερευνήτρια, σε μια επίσκεψή της, στο Μουσείο της Ακρόπολης διαπιστώνει με περισσή σκέψη πως η Καρυάτιδα που λείπει βρίσκεται στο εξωτερικό...
Εκεί στην περίοπτη θέση της μικρής αλλά και των Καρυάτιδων εμφανίζεται ο δεύτερος ήρωας ... για να λύσει το μυστήριο της Ζωφόρου και των Καρυάτιδων. Τα δυο παιδιά έρχονται σε επικοινωνιακό διαπληκτισμό με τον φροντιστή του Μουσείου... Μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια.




Τίτλος: ΕΛΠΙΝΙΚΗ
Σειρά : ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Συγγραφέας: ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΖΗΣΗΣ
Σελίδες: 50 , Τιμή: 8.00 ευρώ
Με εικονογράφο την Ηθοποιό Ευγενία Λύτρα και 
σκιτσογράφο την Νηπιαγωγό Ευανθία Μακρή.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum