ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗ LIFEGUARD PATROL

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Η “Lifeguard Patrol” δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυαγοσωστικής εδώ και 13 χρόνια. Η δράση της αφορά τόσο στον τομέα της εκπαίδευσης , όσο και στην παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης. 





Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Ναυτιλίας και αποτελεί μέλος της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος. Εκπαιδεύει επαγγελματίες ναυαγοσώστες καταρτίζοντάς τους σε ό,τι αφορά το υγρό στοιχείο τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη. Διδάσκονται το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο, τους κανόνες ασφαλείας αλλά και τους πιθανούς κινδύνους. Εκπαιδεύονται στην παροχή Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης, στην εφαρμογή διαφόρων – κατά περίπτωση – τεχνικών διάσωσης, στη σωστή χρήση του ναυαγοσωστικού εξοπλισμού αλλά και στον χειρισμό των ναυαγοσωστικών σκαφών.





Στους αποφοίτους της σχολής προσφέρεται άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, δεδομένου ότι η Lifeguard Patrol καλύπτει ναυαγοσωστικά ακτές από το 2004, απασχολώντας κάθε καλοκαίρι περίπου 30 επαγγελματίες ναυαγοσώστες. Επιπλέον, εκπαιδεύει επόπτες ασφαλείας (ναυαγοσώστες πισίνας), οι οποίοι, αντίστοιχα, απασχολούνται σε ξενοδοχεία και χώρους αναψυχής. Οι εκπαιδευτές της σχολής παρακολουθούν τις εξελίξεις στο χώρο της ναυαγοσωστικής σε παγκόσμιο επίπεδο και ενημερώνονται για τα νέα δεδομένα, ενώ ο τεχνικός εξοπλισμός της ανανεώνεται διαρκώς και περιλαμβάνει: είκοσι τρία (23) επαγγελματικά μηχανοκίνητα σωστικά σκάφη ναυαγοσώστη μετά των απαραίτητων, JET SKI, ναυαγοσωστικό όχημα 4Χ4, σανίδες διάσωσης, σανίδες ακινητοποίησης, αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές και, επιπλέον, ό,τι ορίζει το Π.Δ.23/2000 για κάθε επαγγελματία ναυαγοσώστη. 







H εταιρία στηρίζει αφιλοκερδώς κάθε αθλητική διοργάνωση που αφορά τον υγρό στίβο και παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες της όπου υπάρχει ανάγκη, όπως στα πρόσφατα γεγονότα στο Αιγαίο.








λ: 2351 046114
Πληροφορίες: 6984264648







Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum