ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ "ΜεΡΑ 25" Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΚΟΣ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019


Γεννημένος στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης είχε πάντοτε κοινωνικές ανησυχίες. Ήταν οχτώ ετών όταν διαδήλωνε μαζί με το Δημοτικό σχολείο κόντρα στον Βομβαρδισμό της Σερβίας απο το ΝΑΤΟ. Οι κοινωνικές του δράσεις δεν ήταν ποτέ ευκαιριακές καθώς πάνω από μια επταετία είναι ενεργός εθελοντής στην Ιπποστήριξη, μια ΜΚΕ που κάνει θεραπευτική ιππασία σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Η συμμετοχή του στο κίνημα των αγανακτισμένων τον έκανε να δει ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα έχει ακόμα φωνή, κάτι για το οποίο εχει ορκιστεί ότι θα παλεύω μια ζωή.



Άλλωστε όπως ο ίδιος λέει: “Οι σπουδές και η καθημερινή εργασία ήταν τα εφόδια... Σπουδάζοντας Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό με το Μεταπτυχιακό μου στο International Management του Royal Holloway του Λονδίνου, μου έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια για μια πετυχημένη και εξωστρεφή επαγγελματική σταδιοδρομία. Ανέλαβα απο τα 20 μου μια εσωστρεφή βιοτεχνία παραγωγής δομικών υλικών, όταν ήδη η κρίση είχε κάνει επέλαση στην χώρα μας, καταρρακώνοντας την Ελληνική κοινωνία όπως και την Ελληνική επιχειρηματικότητα. Για ποιον λόγο πιστεύω πως μπορώ;; Καθώς είμαι ένας άνθρωπος που γνωρίζει κατ' ουσίαν τα προβλήματα τις ανάγκες αλλα και τον καθημερινό μόχθο για την επιβίωση, κατάφερα να αναζητήσω τα κατάλληλοτερα εφόδια για την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια. Παρά το νεαρό της ηλικίας μου και με πενιχρά οικονομικά μέσα, έχοντας σαν εργαλείο μόνο μια βαλίτσα στα χέρια, ταξίδεψα και πέτυχα μετά απο αλλεπάλληλα εμπόδια να σταθώ στα πόδια μου και να εξελιχθώ με μια διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα σε πάνω απο 45 χώρες. Αυτή η εξέλιξη σε συνδυασμό με τις καθημερινές εμπειρίες στον αγώνα για την επιβίωση με έκαναν πιο δυνατό και πιο μαχητικό με αποτέλεσμα να θεωρώ πατριωτικό μου καθήκον το να επιζητάω να συνεισφέρω στην χώρα μου τις υπηρεσίες μου με τον ίδιο ζήλο.”
Και εξηγεί το λόγο που κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με το ΜέΡΑ25:
¨Ο Γιάνης ήταν υπουργός οικονομικών όταν το Μεγαλειώδες ΟΧΙ κόντρα στις απειλές του ΔΝΤ εσωτερικού και εξωτερικού, ήταν το δίκαιο αίτημα του Ελληνικού Λαού. Ενώ θα μπορούσε και αυτός να συνθηκολογήσει με τους δεσμώτες μας, διατηρώντας μια θέση εξουσίας και κερδίζοντας διεθνή αναγνωρισημότητα, επέλεξε να έρθει σε ρήξη διατηρώντας το κύρος του και την υπόσχεση που έδωσε στον Ελληνικό Λαό. Το ΜέΡΑ25 είναι το μοναδικό κίνημα στην ιστορία του οποίου οι πολιτικές θέσεις έχουν δημιουργηθεί απο τα ίδια τα μέλη του κόμματος. Όταν η Δημοκρατία και η ισότητα λειτουργεί τόσο έντονα στο εσωτερικό του κόμματος πως θα μπορούσε να μην εκπροσωπήσει τα δίκαια αιτήματα του Ελληνικού λαού για αξιοπρεπή διαβίωση;; ΄΄





Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum