Ο " ΚΥΡΚΥΡ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019


Είναι ο Κυριάκος Κυριάκος, 40 ετών, γεννημένος στην Καρδίτσα και μεγαλωμένος στο Βόλο. Ανέκαθεν του ασκούσαν έλξη τέσσερα πράγματα: ο ΠΑΟΚ, η Θεσσαλονίκη, τα ΜΜΕ και η πολιτική, καθώς μεγάλωσε σε ένα σπίτι άκρως πολιτικοποιημένο, προοδευτικό. Στα 18 του ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει στην Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, και από τον πρώτο μήνα ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ. Μετά από μια σύντομη θητεία στις ιστορικές εφημερίδες Μακεδονία-Θεσσαλονίκη, που του άφησε σημαντικές εμπειρίες, αλλά και το ψευδώνυμο «Κυρκυρ» από τη σύντμηση της δημοσιογραφικής του υπογραφής, αποδέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ, πρόταση που έμοιαζε περισσότερο με όνειρο. Επί 20 χρόνια -μέχρι πολύ πρόσφατα- ήταν Διευθυντής Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Υπήρξε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας στις πιο δύσκολες μάχες, απέναντι σε κυκλώματα, λαϊκισμό και τοξικότητα. Παραιτήθηκε στην καλύτερη στιγμή της ιστορίας της ομάδας, μετά την κατάκτηση του πρώτου Double στην ιστορία του ΠΑΟΚ, παρότι δέχτηκε συγκινητικά μηνύματα εκτίμησης από κόσμο όλων των ομάδων.


“Έχτισα” τη ζωή μου στη Θεσσαλονίκη. Περπάτησα στις γειτονιές της πόλης, γνώρισα κόσμο, αντιμετώπισα δυσκολίες, ερωτεύτηκα, προβληματίστηκα, έμαθα προβλήματα της κοινωνίας και των ανθρώπων της και προσπάθησα να δώσω λύσεις, άλλες φορές με επιτυχία και άλλες όχι. Μάζεψα ένσημα και εργάστηκα σκληρά. Σήμερα, πιο έτοιμος από ποτέ αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική με μοναδικό σκοπό να βοηθήσω την πόλη μου και τους ανθρώπους της, να συμβάλλω με τις προτάσεις μου στην ανάπτυξή της, να βάλω ένα λιθαράκι στην μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης της Κεντροαριστεράς, να πείσω όσους περισσότερους μπορώ να δουν την πολιτική… αλλιώς.” επισήμανε.
 Για να τονίσει: “Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση της Φώφης Γεννηματά να δώσω μια μάχη για την ανανέωση και τη διεύρυνση του Κινήματος Αλλαγής. Αποδέχθηκα την πρόκληση για να συμβάλλω να αλλάξει η αντίληψη του κόσμου για την πολιτική και τους πολιτικούς.Αποδέχθηκα να βάλω τα 22 χρόνια ενσήμων μου στην υπηρεσία της κοινωνίας.Αποδέχθηκα να δώσω τη μάχη από τη Θεσσαλονίκη, για τη Θεσσαλονίκη.Αποδέχθηκα το ρίσκο γιατί η πολιτική και η αυθεντική έκφραση της Κεντροαριστεράς από το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής είναι η λύση και όχι το πρόβλημα, όπως θέλουν πολλοί να πιστεύουν.Σας καλώ να δώσουμε αυτή τη μάχη μαζί, με τον τρόπο που μάχονται και κερδίζουν οι κανονικοί άνθρωποι! Σας ζητώ να μου δώσετε τη δυνατότητα να εκπροσωπήσω την Κεντροαριστερά και τη Θεσσαλονίκη στο νέο Κοινοβούλιο!”



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum