ΠΑΝΓΗΓΥΡΙΚΟ EDITORIAL...

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Το Πανηγυρικό μου editorial λόγω των 50000 και πλέον επισκεπτών στο μπλογκ μας θα έπρεπε να είναι μέσα στη χαρά και την αλεγκρία. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Νιώθω την ανάγκη αλλά και την ευθύνη να ξεστομίσω δύο τρεις κουβέντες που δεν είναι και οι πλέον γκλαμουράτες και ευχάριστες.
Ειλικρινά βαρέθηκα να βλέπω να γίνεται τέχνη και πολιτισμός στη χώρα μας συχνά-πυκνά με αναγνωρίσιμα "κουτσαβάκια" και όσοι υπεραμύνονται της ποιότητας και της καλλιτεχνίας να είναι οι πρώτοι που κάνουν τις αρπαχτές, μικρές και μεγάλες.

Επίσης βαρέθηκα τις "κακές αδελφές" που ακόμη και το περιβόητο χιούμορ τους είναι πλέον "πασέ".
Και αυτές δεν είναι αποκλειστικά γένους αρσενικού και gay, είναι και γένους θηλυκού αλλά και αγόρια straight που έχουν πάρει εργολαβία τη συγκεκριμένη συμπεριφορά και πρακτική και την έχουν κάνει παντιέρα. Εκεί φτάσαμε: Συμφέροντα, κρεβάτια, μικρότητες, αρπαχτές και άλλα τινά να γίνονται ένα, να συνδυάζονται με το χειρότερο τρόπο και διαρκώς να επιπλέουν οι φελοί. Και τη συμπεριφορά αυτή δε τη συναντάμε μόνο στα media, τις τέχνες, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη μόδα, αλλά ακόμη και στην πολιτική σκηνή. Και βέβαια δεν έχει σχέση με σεξουαλικές προτιμήσεις και επιλογές αλλά καθαρά με νοοτροπίες και πράξεις. Το "σύνδρομο της κακιάς  αδελφής" το συναντούμε πια και στην κυβέρνηση αλλά και σε όλη την πολιτική σκηνή ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις και κόμματα. Έτσι κυβερνούν ή αντιπολιτεύονται σε αυτόν τον τόπο...ως "κακές αδελφές"!!!
Με εκδικητικότητα, με κράξιμο, με μπηχτές μικρές και μεγάλες, με υπονοούμενα, με φήμες....!!!
Λυπηρό, αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Το μόνο όπλο που μας απομένει είναι ο καθαρός δρόμος, η ειλικρίνεια, το ξεκαθάρισμα. Εάν έστω σταδιακά και ένας ένας αλλάξει νοοτροπία και επιλέξει το νέο δρόμο, αυτόν της ειλικρίνειας, τότε ίσως κάτι αλλάξει προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
Ευχαριστώ για τους 50000 και πλέον επισκέπτες μέσα σε 6 μήνες λειτουργίας του μπλογκ μας.
Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου Βασίλη Βασιλαρέα, Κωνσταντίνο Ρόδη, Κωνσταντίνο Λουτζιούδη, Μαρία Κόφου, Μιχάλη Σμυρλή, Πάρη Τσουλφά, Νίκο Λαδιανό για τη συμβολή τους, τα κείμενά τους, την αγάπη και τη στήριξή τους.
Ελπίζουμε μάλιστα ότι μέχρι το καλοκαίρι το μπλογκ μας θα μετατραπεί σε σάιτ και web τηλεόραση.
Καλή Ανάσταση να έχουμε και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ
THE ROMANTIC AND HONEST BLOGGER

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum