Η ΑΙΧΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟY ΓΙΑ ΛΙΑΓΚΑ-ΣΚΟΡΔΑ. Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ FASHIONART LOVER

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Με ένα αιχμηρό άρθρο στο site aixmi.gr ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος «καρφώνει» τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την απόφασή τους να υπογράψουν στον ΑΝΤ1… Ούτε λίγο ούτε πολύ ο διευθυντής ειδήσεων του Mega τόνισε ότι το τηλεοπτικό δίδυμο έφυγε από το κανάλι , χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν για την απόφασή του. Σε μια αναφορά του μάλιστα στο facebook ο κ. Παναγιωτόπουλος έγραψε με νόημα: «Κούνησαν το μαντίλι χωρίς καν προειδοποίηση».


Στο site aixmi.gr έγραψε: «Εκεί που ο διευθυντής Προγράμματος του Μega, Πέτρος Μπούτος, περίμενε την απάντηση του διδύμου Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά για την ανανέωση του συμβολαίου τους, αίφνης ο Αντέννα ανακοίνωσε ότι από σήμερα 1ης Αυγούστου ανήκουν στο δυναμικό του.
Το δίδυμο που ανέδειξε και στήριξε το Μega, τα τελευταία τρία χρόνια, έφυγε χωρίς καν να προειδοποιήσει για λόγους τακτικής.
Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε στον Πέτρο Μπούτο την απόφασή τους, λίγες μόλις ώρες πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση του Αντέννα…
Υπενθυμίζουμε ότι ο Λιάγκας είχε επιλεγεί από το Μega για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού (πράγμα που έκανε επί ένα χρόνο) και στη συνέχεια μετεγγράφει και η Φαίη Σκορδά για να εμφανιστούν ως δίδυμο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη…»
Πηγή: vipnews.gr


Σχόλιο FASHIONART LOVER: «Αλήθεια γιατί ο κ.Παναγιωτόπουλος εκφράζει την απορία του; Γιατί κάνει σαν να ανακαλύπτει κατά έναν τρόπο την Αμερική; Τόσο το MEGA όσο και τα άλλα μεγάλα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια εκπαιδεύουν κατά καιρούς  παρουσιαστές, δημοσιογράφους, ακόμη και καλλιτέχνες-δημιουργούς καλομαθημένους,  που από τη μία δεν προσαρμόζονται εύκολα ή δε δέχονται να προσαρμοστούν στις νέες καταστάσεις και από την άλλη λειτουργούν «ψυχρά επαγγελματικά». Για να είμαστε και δίκαιοι τους ίδιους τους καλομαθημένους τους υποβάλουν και στη δοκιμασία του σκωτζέζικου ντουζ πολλές φορές, ανάλογα με τις περιστάσεις και τις συνθήκες που επικρατούν.  Αλλά οι δουλειές όλες αυτές , στο κάτω-κάτω,  πρώτα από όλα είναι αυστηρά επαγγελματικές- όπως και οι σχέσεις στις δουλειές αυτές-και μετά φιλικές, οικογενειακές. Άρα κατά μία έννοια καλά έκανε το δίδυμο και επέλεξε αυτό που επέλεξε  με κριτήριο το επαγγελματικό του συμφέρον, βάζοντας στην άκρη το όποιο συναισθηματικό δέσιμο με το προηγούμενο κανάλι και τους ανθρώπους του. Κανείς δεν είναι δεδομένος σε κανέναν άλλωστε. Φαίνεται και ακούγεται σκληρό ή περίεργο, αλλά είναι υγιές όταν αισθάνεται κανείς πως έχει τελειώσει τον κύκλο του κάπου , να φεύγει , και να ανοίγει έναν νέο κύκλο κάπου αλλού. Και το MEGA και οι άνθρωποί του έπρεπε να περιμένουν πως , όπως κάποτε «έδειξαν» στο Γρηγόρη Αρναούτογλου την πόρτα εξόδου από την πρωινή ζώνη , έτσι και κάποτε άλλοτε ένα αγαπημένο του δίδυμο μπορεί και να έφευγε από μόνο του. Με τη διαφορά πως ο Γρηγόρης δεν είχε φύγει εντελώς από το κανάλι και πως Γιώργος-Φαίη δεν ενημέρωσαν νωρίτερα για τις αποφάσεις τους και έφυγαν ξαφνικά, εκτός κι εάν οι ίδιοι το σκέφτονταν εδώ και πολύ καιρό. Φαίνεται πως είχαν και παράπονα που είτε τα αποσιώπησαν, είτε δεν τα εξέφρασαν με κατηγορηματικό τρόπο. Θα λειτούργησαν έτσι  , προφανώς μήπως και την τελευταία στιγμή πετύχουν κάποια καλύτερη μορφή συνεργασίας με το MEGA. Και κακά τα ψέματα, εάν ενημέρωσαν μόνον λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 , θα το έκαναν γιατί έτσι θα εκπαιδεύτηκαν μέσα στο Μεγάλο Κανάλι. Και εάν ψάξουν και οι ίδιοι άνθρωποι του καναλιού, δε μπορεί,  θα ανακαλύψουν πως το ίδιο μοντέλο συμπεριφοράς και τακτικής ανέπτυξαν και οι ίδιοι κάποτε σε κάποιους άλλους. Και βέβαια δεν παίρνουμε θέση υπέρ κανενός, ούτε ασκούμε κριτική, προς Θεού. Καταθέτουμε πολύ απλά το σχόλιό μας, την άποψή μας. Εάν λοιπόν υπάρχει ένα είδος ευθύνης για τη διακοπή συνεργασίας τη φέρουν εξ ημισείας και οι δύο πλευρές. Τι θα κάνει το δίδυμο στη νέα του στέγη από πλευράς επιτυχίας και τηλεθέασης, τίποτε δε μπορεί να προεξοφληθεί από τώρα. Όπως άλλωστε δε σημαίνει πως το MEGA έχασε από τώρα την πρωινή δεκατιανή ζώνη, πολύ περισσότερο που διαθέτει και ικανό  προσωπικό και καλά ανακλαστικά και δυνατή  παράδοση.  Όταν έρθει ο καιρός θα κριθούν όλες, όλοι και όλα από την αρχή»

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum