ΜΠΟΖΙΝΗ, ΚΑΡΙΖΩΝΗ, ΟΜΗΡΙΔΟΥ, ΛΑΒΙΔΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Tην επιμονή της  να συμμετέχει ο συνδυασμός ΄΄ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ΄΄  στην ΠΟΕΣΥ και   την πρόθεσή της  να προσπαθήσει για  μια ακόμη θητεία στο Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ, γνωστοποιεί μέσα από το μπλογκ http://paremvasidimosiografon.blogspot.gr η πάντα εργατική και ακούραστη Νατάσα Μποζίνη.
Ευελπιστεί μάλιστα  η νέα σύνθεση που θα επιλέξουν τα μέλη της Ένωσης και ανεξάρτητα από τη δική της  εκλογή ή  μη, να υιοθετήσει έστω ένα τμήμα των προτάσεων  καθώς πιστεύει  ότι μόνο η συμβολή των μελών και μετά την ημέρα των εκλογών, ωθεί τα Δ.Σ σε εναλλακτικές δράσεις και πρωτοβουλίες.
« Προτίμησα να σιωπήσω όταν διάφοροι διαδρομιστές, αντί για ενημέρωση έκαναν παραπληροφόρηση, σε ότι με αφορά. Τους άφησα στη δική σας κρίση, δηλώνοντας ότι  ΄΄Είμαι πολύ σκληρή για να Πεθάνω΄΄. Η ανοσία μου στις προσβολές, έχει δύο πηγές. Την επαγγελματική μου πορεία, που λόγω της δια βίου επιμόρφωσης-την οποία υποστηρίζω για όλους μας- μου επιτρέπει να μη χρωστάω σε κανέναν και στα πολλά ξενύχτια, για να κάνω μελέτες, ομιλίες, σεμινάρια για τον κλάδο και να συνθέσω προτάσεις ικανές, να τις υιοθετήσουν πολλές και διαφορετικές παρατάξεις του κλάδου μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» δηλώνει.

Για το συνδυασμό «Παρέμβαση Δημοσιογράφων» σημειώνει πως τον συγκροτούν δημοσιογράφοι  που ασχολούνται ενεργά για πρώτη φορά και αυτό την  κάνει περήφανη και αισιόδοξη.
«Η αποχή, η παραίτηση, η τυφλή εμπιστοσύνη και η άποψη ότι όλα όσα μας αφορούν συμβαίνουν στην ΄΄Στρατηγού Καλάρη΄΄,  ήταν πάντα, οι μεγάλοι εχθροί.
Έτσι αναθάρρησα όταν ο Γιώργος Γρηγοριάδης αποφάσισε να αναλάβει το φορτίο καταγραφής και παρουσίασης των ζητημάτων, που αφορούν στα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά της Μακεδονίας Θράκης, στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.
Χάρηκα που συναντώντας την Κατερίνα Καριζώνη  στις συνελεύσεις τους ΕΔΟΕΑΠ  την είδα  όχι μόνο να κρατάει σημειώσεις για πληροφορίες σχετικά με τα ασφαλιστικά, αλλά και να επικοινωνεί με συναδέλφους για να συμβάλλει σε θέματα που τους απασχολούσαν
.Εκτίμησα το ενδιαφέρον, το ήθος, τη συγκροτημένη άποψη της Άννας Ομηρίδου.
Προσέτρεξα στις ψύχραιμες αναλύσεις και εκτιμήσεις της Σοφίας Λαβίδα Μπαρμπουνάκη και έτσι σε αυτές τις αρχαιρεσίες αποφασίσαμε να συνθέσουμε ιδιότητες και ικανότητες για να σχηματίσουμε μια ανένταχτη και καθαρή ομάδα, με μοναδικό στόχο να αρθρώσει τη φωνή, τις προτάσεις και τις θέσεις της, στο Πανελλαδικό συνέδριο της Ομοσπονδίας .
Ανεξάρτητα με τον αριθμό αντιπροσώπων που θα εκλέξετε, με τη συμμετοχή σας, από αυτόν τον συνδυασμό, εμείς έχουμε την πρόθεση να εκπροσωπήσουμε τους φίλους και συναδέλφους που πραγματικά αδυνατούν, οικονομικά, να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.» τονίζει.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Ο Συνδυασμός «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» για την ΠΟΕΣΥ
1.Γρηγοριάδης Γιώργος του Προκόπιου
2.Καριζώνη Αικατερίνη του Ιωάννη
3.Λαβίδα Σοφία του Γεωργίου
4.Μποζίνη Αναστασία του Χαράλαμπου
5.Ομηρίδου Άννα του Νικολάου

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum