ΜΙΚΡΟΓΕΙΟΣ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ο Απόστολος Καλτσάς παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά στο Ρυθμό stage την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στις 21:30.
Με παλιούς και νέους φίλους και φυσικά με τους συντελεστές του δίσκου – Σοφία Κουρτίδου, Αδριανό Νόνη, Γιάννη Κούτρα, Εύα Βόγλη - θα μας ταξιδέψει ζωντανά στη «Μικρόγειο».
Συμμετέχουν ο Απόστολος Ρίζος, ο Μάκης Παπαγαβριήλ, η Σάσα Παπαλάμπρου και πολλοί καλεσμένοι – έκπληξη!
Θα προλογίσει ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου.
Είσοδος ελεύθερη
Ρυθμός Stage: Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα, Ηλιούπολη – 210.9750060


Είναι ακόμη ένας πολυσυλλεκτικός δίσκος του πρώην μπασίστα των Υπογείων Ρευμάτων Απόστολου Καλτσά σε στίχους δικούς του και άλλων έξι νέων στιχουργών. Τραγούδια που εκτείνονται στυλιστικά σ ένα ευρύ φάσμα, από το ροκ στο ποπ κι απ το λαϊκό στη σύγχρονη μπαλάντα.
Ο Απόστολος Καλτσάς γεννήθηκε στη Λαμία. Σπούδασε Θεατρολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών. Υπήρξε για 9 χρόνια μπασίστας του συγκροτήματος Υπόγεια Ρεύματα αλλά συνεργάστηκε και με πλήθος άλλων καλλιτεχνών όπως ο Απ.Ρίζος, ο Θ.Μικρούτσικος, το Τρίφωνο, οι Άνεμος, η Μαρία Φαραντούρη, η Μελίνα Τανάγρη κ.α. Το 2005 εκδόθηκε η μουσική του για το παραμύθι «Το ασημένιο ρομποτάκι με το κόκκινο φωτάκι» σε στίχους του Στρατή Πασχάλη. Το 2010 κυκλοφόρησε η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά «Μυθοτοπία» με συμμετοχές πολλών επώνυμων τραγουδιστών και κορυφαίων μουσικών της τζαζ αλλά και της παραδοσιακής μουσικής. Έχει γράψει μουσική για το θέατρο και ως μουσικός-performer έχει περιοδεύσει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και τις Η.Π.Α.



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum